Head pelletkar
  • Head pelletkar

Head pelletkar

€ 100,00
Head Padel
Kogelkar met wielen | Vervoer eenvoudig 120 padel- of tennisballen met deze Head-trolley met wielen, een zeer eenvoudig te monteren mand die ook wielen bevat voor eenvoudige bediening

Kop pelletwagen

Profiteer van onze aanbiedingen voor sportartikelen om de Head Ball Cart met wielen voor de beste prijs te krijgen. Het is een mand met een metalen structuur en ook wielen waarmee je tot 120 padel- of tennisballen kunt vervoeren. Zo heb je ze de hele training bij de hand.

Het is een opvouwbare wagen, dus je kunt hem opbergen wanneer nodig en eenvoudig in elkaar zetten wanneer je hem nodig hebt. De meest resistente materialen zijn gebruikt om optimale prestaties te bieden. Het bevat ook een rem op een van de wielen, zodat het te allen tijde kan worden gecontroleerd.

Headkar met wielen, kenmerken

  • De Head Ball Cart heeft een capaciteit van 120 ballen.
  • Bestaat uit een metalen kar met 4 oranje wielen, een rem en een mand met ballen.
  • Je kunt je gemakkelijk verplaatsen over de baan.
  • Eenvoudige montage.
  • Solide en compacte structuur.
  • Inbegrepen in de accessoirescatalogus voor Headrackets.

Voor wie is het? Gericht op elke instructeur die normaal gesproken padel of tennis geeft en een trolley met wielen nodig heeft om de ballen gemakkelijk over de baan te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat hij eenvoudig in elkaar te zetten is en door zijn samenstelling zeer solide is. Het bevat ook een wiel met een rem, zodat je te allen tijde controle hebt over de baldrager.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, damestextiel en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten