Beschermer Dunlop transparant 3 st
  • Beschermer Dunlop transparant 3 st

Beschermer Dunlop transparant 3 st

PVP: € 9,00
€ 6,95
-23% Dunlop Padel
Beschermer Dunlop transparant 3 st | Ontdek de nieuwe collectie Dunlop-accessoires waar je het pakket van drie transparante beschermers kunt vinden om je racket te beschermen tegen slagen

Padelbeschermer Dunlop transparant 3 st

Ontdek een uitgebreide catalogus met accessoires en aanvullingen in onze online padelwinkel waar je een groot aantal beschermers voor je racket kunt vinden. Een daarvan is het pakket van drie Dunlop-eenheden die ook transparant zijn, zodat je het op al je rackets kunt plaatsen.

Het is ontworpen met hoogwaardige en resistente lijm, dus als het eenmaal is aangebracht, hoef je je geen zorgen te maken dat het van het racket loskomt. Aan de andere kant is hij heel eenvoudig te installeren, verwijder gewoon de lijm aan de achterkant en plaats hem voorzichtig op het frame van je racket.

Set van 3 transparante Dunlop-beschermers, kenmerken

  • Er zitten in totaal drie eenheden in het Dunlop-beschermerpakket.
  • Zeer resistent zodat het na verloop van tijd niet loslaat.
  • De plaatsing is heel eenvoudig en kost u niet veel tijd.
  • Voorkom breuken in het mes door slagen.
  • Transparant ontwerp zodat u al uw rackets kunt meenemen.
  • Nieuwe accessoires voor Dunlop 2023 padelrackets.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel perfect voor alle spelers die hun padelracket willen beschermen, aangezien dit accessoire helpt om het breken van het racket als gevolg van stoten tegen het glas of vallen te verminderen of te voorkomen om de levensduur van uw racket te verlengen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentieel accessoire is voor mensen die beginnen of hun racket willen beschermen. Bovendien kun je hem dankzij het transparante ontwerp op al je rackets plaatsen, omdat hij perfect te combineren is.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten