Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Speed Elite 2021
  • Dunlop Speed Elite 2021
  • Dunlop Speed Elite 2021

Dunlop Speed Elite 2021

PVP: € 135,00
€ 69,95
-49% Dunlop Padel
padel paleis Dunlop Speed Elite 2021 | Een perfect padel racket voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een goede verdediging en een geweldige baloutput.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dunlop Speed Elite 2021

Als u op zoek bent naar een controle padel racket voor de beste prijs, dan is dit van u. De Dunlop Speed Elite is een van de modellen in de nieuwe collectie Dunlop 2021. Het is een padel racket met een rond formaat en een ingehouden balans, die ons een zeer goede verdediging en zeer goede controle vanaf de onderkant van de baan zal geven .

Zo heeft het koolstofvezel in de buis en grafiet in de vlakken, waardoor het een padel racket is met veel baloutput. Het bevat ook het Pro Touch eva-rubber dat ons een wat hardere aanraking zal geven.


Dunlop Speed Elite, kenmerken

  • De Dunlop Speed Elite is een padel racket dat zich zeer snel aanpast aan de speler.
  • Oversized rond formaat met lage balans voor meer controle.
  • Halfharde aanslag dankzij het eva pro Touch-rubber.
  • Aeroframe voor meer weerstand en stevigheid.
  • Het combineert koolstof in het frame en grafiet in de vlakken.
  • Constructie met flexibele materialen voor snelle aanpassing.
  • Nieuwe goedkope Dunlop Padel 2021 rackets.
Voor wie is het? Naar onze mening is het een ideaal racket voor spelers van gemiddeld niveau die hun slagen willen perfectioneren, dankzij de geweldige controle en goede baloutput.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de materialen bevat die high-end rackets hebben, zoals Pro Touch-rubber, en je het ook voor een schandalige prijs kunt vinden. Het heeft ook zeer kleurrijke kleuren, waarbij het zwart op de achtergrond en de groene details worden benadrukt, een zeer opvallende combinatie.

Lees meer over het merk DUNLOP

Je hebt jezelf zeker ooit uitgerust met Dunlop Sport en het is dat het kwaliteitsproducten biedt tegen een goede prijs in veel sporten. Zo kon zijn bijdrage in de padelsector niet ontbreken met een breed scala aan padel rackets, racketas en accessoires.

Elk van hen heeft de beste materialen en technologieën om aan de behoeften van het publiek te voldoen. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano, Teresa Navarro enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten