Dunlop Aero Star 2023
  • Dunlop Aero Star 2023

Dunlop Aero Star 2023

PVP: € 290,00
€ 150,96
-48% Dunlop Padel
Krachtige Dunlop Aero Star 2023 | Geniet van een harde balslag met de heruitgave van het Aero Star padelracket, een geavanceerd Dunlop-model dat de beste materialen op de markt samenbrengt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Aero Star 2023 padel racket

We hebben de nieuwe collectie rackets van Dunlop Padel 2023 al beschikbaar in onze online padel-shop.Haal meer uit je aanvallende spel met het nieuwe gouden Aero Star padelracket, een model met uitstekende eigenschappen en een lichter gewicht, ongeveer 365 gram. Hij is ontworpen in een ruitvorm en heeft een iets hogere balans, wat zorgt voor extra power.

Het heeft een constructie van 16k koolstofweefsel en een rubber van gemiddelde dichtheid voor meer stijfheid. Voor de brug is gebruik gemaakt van Tri-Clamp technologie, wat torsie vermindert. Het beschikt ook over een verbeterd boorpatroon en ruwe vlaktes, zodat je meer spin aan je slagen kunt toevoegen.

Dunlop Aero Star goud, kenmerken

  • De Dunlop Aero Star 2023 heeft een constructie van 16k carbonweefsel.
  • Het is ontworpen met een geschat gewicht van 365 gram.
  • Powerracket door zijn meer diamantvorm in combinatie met de medium - hoge balans.
  • Het beschikt over Power Holes-technologie, een nieuwe verdeling van gaten die de prestaties verbetert.
  • Het bruggebied is verstevigd, waardoor torsie wordt verminderd.
  • Verbeter je effecten dankzij de ruwe textuur van de vlakken.
  • EVA-rubberen kern met gemiddelde dichtheid voor een uitzonderlijk gevoel.
  • Een van de meest complete Dunlop 2023 rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor gevorderde spelers of spelers van hoog niveau die een krachtig maar handelbaar racket nodig hebben, want dankzij de meer uitgebalanceerde balans en het lichtere gewicht van de Aero Star geniet je van een fantastische speelbaarheid zonder een beetje kracht te verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Door een lager gewicht voelt hij handelbaarder aan dan zijn oudere zus, waardoor je snellere bewegingen kunt maken. Daarnaast keert hij dit seizoen terug met een heel gaaf gouden design, waarmee je zeker in het middelpunt van de belangstelling staat!

Lees meer over het merk Dunlop

De geschiedenis van Dunlop Sport in de sportwereld is erg lang. In de loop van de tijd is het een van de meest populaire padelfirma's ter wereld geworden onder fans en meer professionals.

De padelrackets zijn eersteklas, met hoogwaardige materialen en revolutionaire technologische systemen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft het de steun van professionele spelers zoals Ramiro Moyano, Juani Mieres of Teresa Navarro.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten