Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Aero Star Lite
  • Dunlop Aero Star Lite

Dunlop Aero Star Lite

PVP: € 240,00
€ 204,95
-15% Dunlop Padel
Dunlop Aero Star Lite Wandpadel racket | Grotere sensaties bij het slaan met dit Dunlop powerracket, gemaakt van carbon, minder gewicht en zacht eva-rubber voor veeleisende spelers
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dunlop Aero Star Lite Roja

We hebben al de nieuwe Dunlop Padel 2021-collectie beschikbaar met modellen zo compleet als het rode Aero Star Lite padel racket. Het is een krachtig racket maar met een semi-zachte aanslag dankzij het zachte eva-rubber, dat de sensaties van de speler verbetert en een zachtere slag genereert.

Het valt op door zijn lichtere gewicht, dus we raden het ook aan vrouwen aan. Voor de constructie is 12k carbon gebruikt naast de Tri-Clamp-technologie die de structuur meer weerstand en stevigheid geeft. Om te eindigen, kunt u meer effect aan uw opnamen geven omdat het een ruw oppervlak heeft.

Dunlop Aero Star Lite rood, kenmerken

  • Eva zacht rubber in de Dunlop Aero Star Lite voor een zachtere aanraking.
  • Het is lichter van gewicht, waardoor het beter hanteerbaar is.
  • Meer punch dankzij het diamantontwerp en medium - hoge balans.
  • Grotere weerstand met koolstofconstructie en versterking in het hartgebied.
  • Power Holes boorsysteem voor hogere prestaties.
  • Ruw oppervlak om de effecten te versterken.
  • Racket van power en semi-soft touch.
  • Hoog wedstrijdbereik van Dunlop 2021-padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op gevorderde spelers die op zoek zijn naar meer kracht in hun spel, want het is een krachtig en comfortabel racket dankzij het zachte eva-rubber dat de sensaties en controle verhoogt om geen gemakkelijke ballen te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste technologieën van het merk bevat, waarmee u superieure prestaties zult hebben. Het heeft ook een stoer design met zwarte en rode details, een combinatie die nooit uit de mode gaat en waarmee jij in het middelpunt van de belangstelling staat!

Lees meer over het merk DUNLOP

De geschiedenis van Dunlop Sport in de sportwereld is erg lang. In de loop van de tijd is het een van de meest populaire padelbedrijven ter wereld geworden onder amateurs en professionals.

Hun padelrackets zijn eersteklas, met hoogwaardige materialen en revolutionaire technologische systemen, evenals een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft hij de steun van professionele spelers zoals Ramiro Moyano, Juani Mieres, Patty Llaguno of Willy Lahoz.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2021
Onze beste producten