Pack 3 Bullpadel FIP Next 3x3 Stucks
  • Pack 3 Bullpadel FIP Next 3x3 Stucks

Pack 3 Bullpadel FIP Next 3x3 Stucks

PVP: € 16,50
€ 13,95
-16% Bullpadel
3 Bullpadel Bullpadel FIP Next padelballen | Geniet van een snel en dynamisch spel met dit pakket Bullpadel-padelballen, een van de meest gebruikte omdat ze de officiële zijn van de Federatie
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pack 3 blikjes Bullpadel FIP Next padelballen

Als je geld wilt besparen, hebben we het nieuwe pakket van 3 blikken Bullpadel FIP Next-ballen voorbereid. Het is de officiële bal van de International Padel Federation, dus het is gemaakt van hoogwaardige materialen om de beste prestaties en uitstekende duurzaamheid te bereiken, zodat je ze niet zo vaak hoeft te vervangen.

De nieuwe Bullpadelbal is uitgevoerd in het geel met een contrasterend logo, waardoor hij zowel van buiten als van binnen goed zichtbaar is. Het biedt ook een snel herstel, dus het biedt een grotere rebound en dus een dynamischer spel.

Pak van 3 Bullpadel FIP Volgende boten, kenmerken

  • Met het Bullpadel FIP Next pack krijg je goedkopere ballen.
  • Je zult meer bounce en snelheid in je spel hebben.
  • Kwaliteitsmaterialen die een optimale duurzaamheid garanderen.
  • Officiële bal van de International Padel Federation.
  • In gele kleur en goed onder druk staande fles.
  • Nieuw model Bullpadel padelballen.

Voor wie is het? Voor hoge concurrentie en ook voor training, omdat ze de beste prestaties bieden in elke situatie, en hun eigenschappen langer behouden, zodat je ze niet midden in een wedstrijd hoeft te veranderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het volledig is gerenoveerd, met een spectaculair eindresultaat. Bovendien bespaart u door dit pakket padelballen te kopen geld, omdat ze goedkoper zijn dan wanneer u ze afzonderlijk zou kopen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met BullPadel Sport, een maatstaf in de padelmarkt die een van de favoriete merken van het publiek is geworden. Haar goede werk heeft ertoe geleid dat ze spelers van het formaat van Paquito Navarro, Maxi Sánchez en Victoria Iglesias heeft uitgerust.

Dat is ongetwijfeld de beste garantie voor kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van het brede aanbod van hoogwaardige padel rackets, schoenen, kits, tassen en accessoires aangepast aan de behoeften van elk type speler.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten