Nieuwe padel rackets van Head LTD 2024: de wapens van de nummer één

De nieuwe limited edition padel rackets van Head voor 2024 komen op het toneel. Het Oostenrijkse merk heeft drie exclusieve modellen ontworpen voor zijn drie ambassadeurs, die zich aan de top van de Premier Padel-ranking bevinden: Arturo Coello, Ari Sánchez en Paula Josemaría. Ontdek in dit artikel de geheimen van de nieuwe Head LTD.

De meest exclusieve collectie die te vinden is onder de padel rackets Head 2024 is hier. Zoals elk seizoen, heeft het Oostenrijkse merk zich erop toegelegd om zijn volgers te verbazen, daarom heeft het drie rackets ontworpen die de spelers die ze gebruiken om te concurreren in Premier Padel waardig zijn.

Arturo Coello, Ariana Sánchez en Paula Josemaría zullen dit seizoen verder gaan met het winnen van titels met deze nieuwe modellen in hun hand, die niet alleen hun handtekening in de vorm van een handtekening dragen, maar ook de ontwerpen die zijn gekozen door de drie nummers één.

Nieuwe Head LTD 2024 padel rackets: de wapens van Arturo Coello, Ari Sánchez en Paula Josemaría

Zoals hun naam al aangeeft, vertegenwoordigen deze rackets een exclusieve editie van Head, dus de eenheden zijn beperkt. Ze beschikken over dezelfde prestaties als de modellen uit de algemene collectie, die een interessante combinatie van kracht en controle vertegenwoordigen.

Deze modellen zijn voorzien van Head Pro Strips: stroken met schuurpapier-achtige ruwheid die op het oppervlak kunnen worden geplaatst om meer effect te creëren bij het slaan. Dit product is tegenwoordig alleen verkrijgbaar door een van de drie nieuwe Head LTD 2024 rackets te kopen.

Head Extreme Pro LTD 2024

Head Extreme Pro LTD 2024
AANBIEDING: € 317,32
ADVIESPRIJS: € 320,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 360-375

Head Extreme Pro LTD 2024

Het nieuwe racket van Arturo Coello betreedt de 20×10 met zwart en rood als de hoofdkleuren samen met de handtekening van de speler uit Valladolid in het hart gebied. Het heeft een diamantvorm en het evenwicht en de sweet spot bevinden zich aan de bovenkant om het luchtspel te overheersen.

Het mengt koolstofvezel en glasvezel in de vlakken, wat het een harde aanraking geeft, terwijl de Power Foam gom in de kern veel kracht geeft bij het beëindigen. Het bevat het Smart Bridge hartontwerp, de Auxetic technologie om zijn prestaties te verbeteren en de zachte plug die trillingen vermindert. Bovendien heeft het 3D ruwheid aan de oppervlakte en een beschermer in het frame gebied om de levensduur te verlengen.

Head Speed Motion LTD 2024

Head Speed Motion LTD 2024
AANBIEDING: € 259,95
ADVIESPRIJS: € 260,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Alleskunner
  • Gewicht: 350-360

Head Speed Motion LTD 2024

Voor spelers die magie willen maken op het veld, introduceren we het nieuwe racket van Ariana Sánchez. De Reus heeft dit model al in haar handen met blauw en wit als hoofdkleuren samen met het logo van een toverstaf, die perfect haar speelstijl vertegenwoordigt.

De nieuwe Speed Motion LTD heeft een druppelvorm en een gemiddeld evenwicht om een veelzijdig spel op de velden te creëren. Bovendien, de Sweet Spot-technologie vergroot de sweet spot aanzienlijk met het oog op het passeren van veel ballen naar de andere kant van het veld. Het heeft glasvezel en koolstofvezel op het oppervlak, evenals een Power Foam gom. Bovendien weegt het ongeveer 360 gram, dus de lichtheid tijdens de wedstrijd is gegarandeerd.

Head Extreme Motion LTD 2024

Head Extreme Motion LTD 2024
AANBIEDING: € 259,96
ADVIESPRIJS: € 260,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Alleskunner/Kracht
  • Gewicht: 350-360

Head Extreme Motion LTD 2024

De nieuwe padel racket van Paula Josemaría sluit de LTD collectie af, die verschillende zachte kleuren introduceert samen met het logo van een dynamiet, de bijnaam die de Extremadura-speler ontvangt. De Extreme Motion LTD heeft een diamantvorm, midden-hoog balans en een aanzienlijke sweet spot, waardoor het een racket is met een uitzonderlijk evenwicht tussen kracht en controle.

Het is opgebouwd uit een mengeling van glasvezel en koolstofvezel op de oppervlakken, evenals de Power Foam gom in de kern. Het beschikt over de Auxetic technologie voor een betere respons op impacts, evenals de Sweet Spot om de basis slagen te controleren zoals ballonnen, volleys of trays. Bovendien, de zachte plug technologie vermindert de trillingen om de kans op blessures en overbelasting in de bovenste ledematen te beperken.