Nieuwe collectie Enebe 2023 rackets, controle, power en balans gegarandeerd

Geniet in 2023 van de nieuwe collectie padel rackets die Enebe aanbiedt. Nieuwe ontwerpen die de nieuwste technologieën implementeren, stellen ons in staat een breed assortiment aan te bieden voor alle doelgroepen

De nieuwe collectie Enebe 2023 padel rackets komt in stijl aan, en het is dat het Spaanse merk een stap voorwaarts heeft gezet in ontwerp en technologie om spelers een unieke ervaring op het veld te bieden.

Enebe arriveert in 2023 met de favoriete padelracket modellen van andere seizoenen, zoals de Combat of de Aerox Carbon Pro, twee van de beste rackets van het bedrijf, samen met nieuwe weddenschappen die zijn ervaren catalogus doen groeien.

Analyse padel padel rackets Enebe 2023

Voor geïnteresseerde spelers presenteert Enebe aanvals en controlemodellen, aangevuld met enkele meer gebalanceerde modellen waarin hoogwaardige materialen zoals carbon zijn verwerkt voor een meer solide structuur in al hun ontwerpen, gecombineerd met state of the art technologieën die zorgt voor meer duurzaamheid en buitengewone prestaties.

In de nieuwe Enebe 2023 rackets catalogus kun je degene kiezen die jouw favoriet wordt.

Massive Attack 2023

Enebe Massive Attack 2023

AANBIEDING: € 215,95
Adviesprijs: € 240,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Enebe Masssive Attack 2023

We beginnen met een van de stermodellen van kracht, de Massive Attack 2023 die terugkeert met een vernieuwd ontwerp in groen. Het presenteert zijn klassieke diamantvorm met een ietwat hoge balans waardoor het het perfecte model is voor aanvallende spelers.

De 3K koolstofconstructie samen met het zwarte eva HR3 rubber zal ons helpen om zowel bij slagen als bij schoten een grotere snelheid te bereiken. Het straft echter niet de baloutput of de sensaties.

Spitfire 2023

Enebe Spitfire 2023

AANBIEDING: € 227,95
Adviesprijs: € 270,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Polyvalent
  • Gewicht: 360-375

Enebe Spitfire 2023

Met een druppelvorm en een beheerste balans zal het Spitfire 2023 model de bondgenoot zijn van professionele spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig en uitgebalanceerd model. Voor de uitwerking is het zwarte eva HR3 zachte rubber gebruikt, dat zich goed aanpast aan zowel langzame als snelle ballen.

De structuur is versterkt met 12K carbon wat ook de bespeelbaarheid verbetert. Om onverslaanbare effecten af te drukken, behoudt het de reliëfafwerking op het oppervlak .

Supra 2023

We gaan verder met nog een van onze favorieten, een model met een druppelvorm en een ietwat hoge balans om met meer kracht te slaan. De 3K carbonstructuur verbetert de speelbaarheid en geeft het meer weerstand .

Het interieur is gemaakt met zwart eva HR3 rubber, wat ons een goede slagkracht geeft zonder de baloutput te verwaarlozen. Behoudt ruwheid op de vlakken voor topspin-shots.

Padelrackets Enebe 2023
Padel rackets Enebe 2023

Matrix 2023

Voor die spelers die de bal graag met meer precisie plaatsen, is de Matrix gearriveerd. Met een ronde vorm en lage balans is het een ideaal model voor gedreven spelers.

In de structuur vinden we glasvezel, wat zich vertaalt in een grotere speelbaarheid op het veld. Dankzij het zwarte eva HR3 rubber aan de binnenkant geeft het ons een goede controle vanaf de onderkant van de baan.

Combat Carbon 9.2 2023

Enebe Combat Carbon 9.2 2023

AANBIEDING: € 195,00
Adviesprijs: € 230,00

  • Vorm: Rond
  • Spel: Controle
  • Gewicht: 360-375

Enebe Combat Carbon 9.2 2023

Een van de favorieten van elk seizoen keert terug, het nieuwe model van de klassieker Combat Carbon 9.2 2023. Het heeft een ronde vorm met een balans dicht bij de hand, dus het zal ons helpen de bal precies op het juiste moment te plaatsen.

Hoewel het een controlemodel is, stelt hij niet teleur qua kracht door zijn 3K carbon constructie met zwart eva rubber binnenin. Dankzij de brede sweetspot worden off center ballen verminderd. Perfect voor spelers op de verdedigingshelft die op zoek zijn naar controle zonder kracht op te geven.

Aerox Carbon Pro 2023

Enebe Aerox Carbon Pro 2023

AANBIEDING: € 193,35
Adviesprijs: € 230,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Enebe Aerox Carbon Pro 2023

Het Aerox Carbon Pro 2023 model keert terug vernieuwd met een druppelformaat en met een iets hogere balans. Binnenin is zwart eva HR3 rubber gebruikt, wat ons kracht geeft, maar zonder de controle bij elke slag te verwaarlozen.

De 3K carbon structuur zorgt voor meer weerstand . Het heeft een brede sweetspot, dus het zal al onze fouten vergeven. Ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een racket waarmee ze krachtige slagen kunnen uitdelen.

RSX Carbon 2023

Het RSX Carbon 2023 model deelt veel technologieën met de Aerox , zoals de 3K koolstofstructuur of de zwarte eva HR3 rubberen kern.

Het is echter een meer uitgebalanceerd model, bedoeld voor spelers die op zoek zijn naar een racket dat ons een goed spel geeft, zowel vanaf de onderkant van het veld als bij het net.

RS 9.1 2023

We gaan verder naar het tussenbereik waar we modellen vinden die de gameplay helpen verbeteren. De 2023 RS 9.1 is een centraal gebalanceerd, druppelvormig model. Met de glasvezelstructuur en het eva HR3 rubber aan de binnenkant geeft het ons een goede baloutput en controle.

Enebe 2023 padelracket collectie
Enebe 2023 padelracket collectie

Arrow 2023

Enebe Arrow 2023

AANBIEDING: € 71,96
Adviesprijs: € 90,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Polyvalent
  • Gewicht: 360-375

Arrow 2023

We eindigen met het Arrow 2023 model, dat met zijn oversized druppelvorm en medium balans wordt gepresenteerd als het ideale model voor veelzijdige spelers .

De structuur is gemaakt van glasvezel en het frame van koolstof om meer weerstand te bieden . De zachte kern van eva rubber geeft ons een zeer comfortabele touch waardoor het een zeer veelzijdig model is.

De nieuwe collectie van Enebe 2023 is een waar wonder voor padelliefhebbers. Met zijn innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologieën en de implementatie van carbon in al zijn ontwerpen, biedt Enebe dit seizoen een geweldige kans om zichzelf in de markt te blijven consolideren als een van de grote merken in de wereld van padel.

Mis de kans niet om hun nieuwe reeks rackets uit te proberen en uw spel naar een hoger niveau te tillen!