Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Enebe Combat carbon 9.2 2023
  • Enebe Combat carbon 9.2 2023
  • Enebe Combat carbon 9.2 2023

Enebe Combat carbon 9.2 2023

PVP: € 230,00
€ 195,00
-16% NB
padel racket NB Combat Carbon 9.2 2023 | Geniet van een zeer comfortabele touch en een geweldige sweetspot met dit Enebe control padel racket, een echte klassieker die terugkeert met verbeterde functies en ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Enebe Combat Carbon 9.2 oranje padel racket

Binnen de nieuwe collectie Enebe Padel 2023-padel rackets vinden we de klassiekers van het merk verbeterd. We presenteren een nieuwe editie van het Combat Carbon Carbon 9.2 padel racket in oranje, een controleracket vanwege zijn ronde mal en lage balans, waardoor een breed slagoppervlak ontstaat.

Hoewel het controle is, stelt het ons ook in staat om de bal hard te raken, omdat het een constructie van 3k carbonweefsel combineert met zwart eva-rubber, wat hem een zeer goede kracht geeft. Ten slotte presenteert het versterkingen in het hartgebied om een stabielere en trillingsvrije slag te garanderen.

Enebe Combat Carbon Carbon 9.2 in oranje, kenmerken

  • De NB Combat Carbon Carbon 9.2 2023 heeft een rond formaat en een lage balans.
  • Advanced level control racket, geschikt voor ervaren sporters
  • Je verliest geen sensaties bij het slaan met het zwarte eva HR3-rubber van de kern.
  • Gemaakt van carbon, versteviging van de vlakken in 3k stof.
  • Het zal al onze fouten vergeven dankzij zijn brede sweetspot.
  • Versterkte structuur die zorgt voor een stabiele en torsievrije slag.
  • Matte afwerking - vloeiende accentuering van alle details in oranje.
  • Verkrijgbaar in de Enebe Padel 2023 racketcatalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers die intensief strijden en trainen, meestal rechts spelen en de bal graag in het rivaliserende veld plaatsen, aangezien de nieuwe Carbon Combat een van de beste controlerackets op de markt is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een NB-racket is waarmee je de bal met plezier zult plaatsen, omdat het brede slagoppervlak onze fouten zal verminderen. Het keert ook terug met een nieuwe gladde afwerking - mat in zichtbaar koolstof en oranje details, erg gaaf!

Ontdek meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het circuit met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een stop van enkele jaren keert de firma terug naar de strijd met een complete collectie padelrackets, kleding en accessoires voor het publiek.

Wacht niet langer en ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om toe te passen op hun producten en zo te voldoen aan de behoeften van al hun spelers.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten