Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Enebe Aerox Carbon Pro 2023
  • Enebe Aerox Carbon Pro 2023
  • Enebe Aerox Carbon Pro 2023

Enebe Aerox Carbon Pro 2023

PVP: € 230,00
€ 195,00
-16% NB
Enebe Aerox Carbon Pro 2023 padel racket | Uitstekende kracht bij elke slag met dit Enebe powerracket, een van de klassiekers van het merk die terugkeert met 3k-stof en zwart eva HR3-rubber
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Enebe Aerox Carbon Pro padelracket

Domineer het net met de heruitgave van het rode Aerox Carbon Pro padelracket, een van de bekendste modellen in de catalogus van Enebe 2023. Op de baan biedt het meer kracht omdat de balans iets hoger is. Het heeft echter ook een goede 'sweet spot' omdat de extra grote mal ons zal helpen om meer niet-gecentreerde ballen te controleren.

Het bedrijf heeft hoogwaardige materialen gebruikt voor de constructie, dus het frame is 100% koolstof en de vliegtuigen zijn gemaakt van 3k-stof, waardoor het sterker is. Aan de andere kant bevat het zwart eva HR3-rubber aan de binnenkant, een schuim dat het gevoel van controle en kracht verhoogt. Ten slotte heeft het versterkingen in het hart die een grotere stabiliteit garanderen.

Enebe Aerox Carbon Pro in rood, kenmerken

  • Teardrop-formaat van de nieuwe rode NB Aerox Carbon Pro om zijn sweet spot te verbeteren.
  • Biedt extra kracht dankzij de hogere balans.
  • Grotere stabiliteit bij het slaan dankzij de gebruikte materialen.
  • Hoogwaardig mes van 100% carbon.
  • Droger gevoel dankzij het gebruik van 3k-stof op de vliegtuigen.
  • Zwart eva HR3-rubber aan de binnenkant dat de sensaties bij het slaan verbetert.
  • Gladde matte afwerking met rode details.
  • Een van de nieuwigheden van de nieuwste collectie Enebe Padel 2023-mesjes.

Voor wie is het? Meer gericht op de gevorderde en aanvallende speler, aangezien de Aerox extra kracht biedt bij elk schot dankzij de hogere balans, die heel goed samengaat met schoten zoals volleys en schoten, dus het zal je helpen de bal x 3 met meer gemak te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de meer oversized mal biedt hij een goede sweet spot, iets wat erg op prijs wordt gesteld wanneer je de bal van achteren uithaalt, dus het zal je helpen om geen gemakkelijke ballen te missen. Hij komt ook terug met een heel gaaf design in mat carbon en met details in rood, echt opvallend!

Ontdek meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het circuit met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een stop van enkele jaren keert de firma terug naar de strijd met een complete collectie padelrackets, kleding en accessoires voor het publiek.

Wacht niet langer en ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om toe te passen op hun producten en zo te voldoen aan de behoeften van al hun spelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten