Head Gravity Motion 2022
  • Head Gravity Motion 2022

Head Gravity Motion 2022

PVP: € 239,95
€ 191,95
-21% Head Padel
padel racket Head Gravity Motion 2022 | Uitstekende balans tussen kracht en controle met dit Head padel racket, een van de nieuwigheden die terugkeert met nieuwe technologieën, design en lichtgewicht
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 10 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Gravity Motion padel racket

Kies je beste bondgenoot op het veld met de nieuwe collectie Head Padel 2022. We presenteren het nieuwe Gravity Motion padel racket in blauwe, turquoise en roze tinten, een model dat wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht en veelzijdigheid. Hiervoor is het vervaardigd in een traanformaat en medium balans, zodat het zich aanpast aan elke speelstijl.

Het is een zeer resistent racket voor vrouwen omdat het naast het slimme brugsysteem in het hart grafeen in de structuur bevat. Het heeft ook krachtig schuimrubber om tegelijkertijd te genieten van een goede stoot en comfort. Om te eindigen, bevat het de Auxetic-technologie en een ruw oppervlak waarmee je de bal meer spin kunt geven.

Head Gravity Pro in blauwe en roze tinten, karakteristiek

  • Lager gewicht van de Head Gravity Motion om hem gemakkelijk te verplaatsen.
  • Veelzijdige padel racket dankzij het scheurformaat en balans in het midden.
  • Verwaarloos de kracht niet met de nieuwe kern van krachtschuim.
  • Het zal je fouten vergeven dankzij het nieuwe Massive Sweet Pot-systeem dat het oppervlak vergroot.
  • Uitstekende weerstand door het gebruik van grafeen en Smart Bridge-kern.
  • Het heeft extreme spin-ruwheid, zodat u grotere effecten kunt afdrukken.
  • Superieure prestaties op het circuit met de exclusieve Auxetic-technologie van het merk.
  • Geavanceerd assortiment Head 2022-padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op de gevorderde atleet die op zoek is naar een licht en uitgebalanceerd damesracket, aangezien de nieuwe zwaartekrachtbeweging een perfecte balans biedt tussen kracht en controle, waarmee je het spel vanuit elk gebied kunt domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een Head-racket voor meisjes is dat zowel aanvallend als verdedigend goed reageert, is het geschikt voor elke speelstijl. Het presenteert ook een cool nieuw ontwerp dat blauwe tinten combineert met een turquoise logo en roze details.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Arturo Coelho in de damesloting.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Grafeno Rugosidad 3d
Onze beste producten