Head Gravity Elite 2022
  • Head Gravity Elite 2022

Head Gravity Elite 2022

PVP: € 199,95
€ 99,96
-51% Head Padel
padel racket de padel Head Gravity Elite 2022 | Geweldige speelbaarheid met dit Head padel racket, gemaakt van flexibele materialen voor snelle aanpassing naast de nieuwe Auxetic-technologie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Gravity Elite padel racket

Profiteer van onze kortingen op padel om je oude racket in te ruilen voor een van de nieuwigheden van dit seizoen. Koop het Gravity Elite n grijze en groene padel racket, een uitgebalanceerd model ontwikkeld door Head Padel 2022. Het behoudt het oversized formaat met gecentreerde balans, zodat je zowel van kracht als controle zult genieten.

Voor meer duurzaamheid is grefeen gebruikt in de buis en het hart is versterkt met het slimme brugsysteem dat torsie voorkomt. Het bevat ook de exclusieve Auxetic-technologie van het merk en een ruwe afwerking op het oppervlak. Om te eindigen, kun je excentrische ballen corrigeren met het enorme sweet spot-systeem en een zeer comfortabele aanraking hebben met het schuimrubber.

Head Gravity Elite grijs en groen, kenmerken

  • De Head Gravity Elite heeft een power foam kern om te voorkomen dat je kracht verliest bij het slaan.
  • Teardrop-formaat en medium balans om aan te passen aan elke speelstijl.
  • Slim brugsysteem dat het hartgebied versterkt.
  • Enorme sweet spot-technologie die het slagoppervlak verbreedt.
  • Zeer beheersbaar, om snel te reageren op elke bal.
  • Het bevat de exclusieve technologie van het merk Auxetic.
  • Constructie met grafeen in het frame dat de weerstand verhoogt.
  • Nieuwe collectie geavanceerde Head Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor zowel spelers van hoog als gemiddeld niveau die willen verbeteren, omdat het een zeer uitgebalanceerd padel racket is, zeer goed uitgebalanceerd tussen kracht en controle om je beste slagen op de baan te kunnen maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Want je krijgt een high-performance Head racket voor de beste prijs en je kunt ook bogen op een spectaculaire afwerking. Je zult dol zijn op het nieuwe grijze ontwerp met een groen logo en enkele paarse details.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Arturo Coelho in de damesloting.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk zich in voor nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten