Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Defiance Carbon 2020
  • Babolat Defiance Carbon 2020
  • Babolat Defiance Carbon 2020

Babolat Defiance Carbon 2020

PVP: € 197,52
€ 138,47
-30% Babolat
Plaats de bal met precisie met dit hoogwaardige Babolat-racket, gemaakt van 100% carbon en geruwd zodat je je meest technische slagen kunt maken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Defiance Carbon 2020

Neem de tijden van de wedstrijd met het Defiance Carbon padel racket uit de nieuwe Babolat 2020 -collectie. Het is de meest nauwkeurige van de geavanceerde reeks dankzij het ronde ontwerp en de lage balans . Het heeft ook ruwheid in de vlakken , iets dat ons zal helpen om meer controle over de bal te hebben en met de effecten te spelen .

Het bedrijf heeft zijn beste technologieën gebruikt, dus het heeft een Full Carbon-constructie: met carbon . Het hartgebied is ook versterkt met 3 staven om meer stabiliteit te bereiken, evenals zwart eva-rubber in de kern voor meer gevoel van kracht en controle.

Babolat Defiance Carbon fluor en zwart, kenmerken

  • De Babolat Defiance Carbon is een gemakkelijk te hanteren padel racket met controle.
  • Ronde mal met het gewicht bij de vuist.
  • Stabieler en steviger slaan dankzij de dynamische stabiliteitstechnologie van het hart.
  • Nieuw boorsysteem voor een effectievere slag.
  • Zwart eva-schuim dat de kracht genereert die je nodig hebt aan het net.
  • Geef je slagen meer spin dankzij de 3D Spin-technologie.
  • Volledig carbon, waardoor de sterkte en duurzaamheid worden verbeterd.
  • Verkrijgbaar in de meest geavanceerde serie Babolat Padel 2020 rackets.

Voor wie is het? Gericht op degenen die rechts spelen en de bal graag plaatsen, omdat het een controlepadel racket is dat zeer goede sensaties vanaf de achterkant van het veld genereert en ook zeer beheersbaar is voor snelle aanpassing.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de 100% carbon constructie genereert hij een droger gevoel, dus als het erop aankomt om af te werken, heb je de kracht die je nodig hebt. Bovendien is het esthetisch erg gaaf met zijn ontwerp in grijstinten en fluordetails.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelrackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten