Babolat Stima Spirit 2023
  • Babolat Stima Spirit 2023
  • Babolat Stima Spirit 2023

Babolat Stima Spirit 2023

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Babolat
Babolat Stima Spirit 2023 racket | Verbeter je spel met dit Babolat damesracket, een van de nieuwigheden in de Easy Power-serie die opvalt door zijn lichte gewicht, brede sweetspot en zachte touch.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Stima Spirit 2023 padel racket

Vermoei je tegenstanders met lange punten en geplaatste ballen met het nieuwe roze Stima Spirit padel racket, een damesmodel dat je zult vinden in de Babolat Padel Easy Power-serie 2023. Het presenteert een rondere vorm en bevat balans, dus het valt op door zijn brede Zoete plek. Bovendien vergroot de nieuwe Micro Perf-technologie, geïmplementeerd in de meest rigide gebieden, het slagoppervlak.

Voor een snelle aanpassing is het vervaardigd met een laag gewicht, ongeveer 330 gram. Het bevat ook meer flexibele materialen zoals glasvezel en zwart eva-rubber aan de binnenkant. Bovendien zijn de vlakken ruw, heeft het vibrasorb-technologie om trillingen te elimineren en een nieuwe Smart Buttcap-knop voor eenvoudige vervanging van het veiligheidstouw.

Babolat Stima Spirit Girl's roze functies

  • Breed slagoppervlak van de Babolat Stima Spirit 2023 door zijn vorm, balans en Micro Perf technologie.
  • Zeer handelbaar dankzij het lagere gewicht.
  • Snel aan te passen omdat er glasvezel is gebruikt in de constructie.
  • Dankzij het anti-vibratiesysteem kun je spelen zonder dat je arm pijn doet.
  • Zeer goede balopbrengst en ongelooflijk balgevoel met het zwarte eva-rubber.
  • 3D Spin-oppervlak voor meer balcontact en spin.
  • Vervangbare Smart Buttcap-vetersluiting.
  • Een van de Babolat Padel 2023 damesrackets.

Voor wie is het? We raden het aan voor atleten van gemiddeld niveau die meer controle over de bal nodig hebben, omdat het een racket is met een brede sweetspot, wat onze fouten zal vergeven en het is ook heel gemakkelijk om mee te spelen omdat de materialen het zeer elastisch maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het extreem licht van gewicht is, kunt u het moeiteloos verplaatsen en veroorzaakt het geen ongemak voor uw armen omdat het uiterst handelbaar is. Bovendien lijkt het ons esthetisch erg mooi, en dit seizoen presenteert het een ontwerp in grijstinten en roze details waarmee je opvalt op het circuit.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 333 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten