Babolat Dyna Spirit 2023
  • Babolat Dyna Spirit 2023
  • Babolat Dyna Spirit 2023

Babolat Dyna Spirit 2023

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Babolat
Babolat Dyna Spirit 2023 | Uitstekende speelbaarheid op het veld met dit middenklasse Babolat-racket voor dames, een gecompenseerd model, gemaakt met flexibele materialen en een licht gewicht
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 15 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Dyna Spirit Paars damesracket

Perfectioneer je spel met Babolat Padel 2023, want het heeft een zeer complete tussenreeks voor zowel jongens als meisjes. Koop het nieuwe Dyna Spirit padelracket in turquoise en paarse tinten, een model dat opvalt door zijn veelzijdigheid, halfzachte aanraking en lichtheid, aangezien het gewicht ongeveer 330 gram is, waardoor het zeer handelbaar is.

Afgezien van zijn lichtheid, is het ook een model dat zich snel aanpast, aangezien flexibele materialen zoals glasvezel zijn gebruikt op de gezichten en zwart eva-rubber aan de binnenkant voor een meer elastische aanraking. Het beschikt ook over ruwheid op de vlakken, anti-vibratietechnologie en kleine perforaties in de meest rigide gebieden om de goede plek te verbeteren.

Babolat Dyna Spirit Purple Girl-functies

  • De Babolat Dyna Spirit 2023 heeft een Smart Buttcap vetersluiting voor snel wisselen.
  • Geweldige balans dankzij het Druppelformaat met gecentreerde balans.
  • Zeer comfortabele aanraking met de combinatie van zachte vezels en zwart eva-rubber aan de binnenkant.
  • Moeiteloze bewegingen dankzij het lichtere gewicht.
  • Nieuwe Micro Perfo-technologie die het slagoppervlak kan vergroten.
  • Ruwe vlakken, waarmee je grotere effecten kunt printen.
  • Anti-vibratietechnologie geïntegreerd in de vuist voor een minder schadelijk spel.
  • Nieuwe Babolat Woman 2023 mid-level racketcollectie.

Voor wie is het? Gericht op atleten van het middenniveau of degenen die van tijd tot tijd spelen en op zoek zijn naar een licht damesracket dat goed wordt gecompenseerd en ook een onverslaanbare prijs heeft, aangezien de nieuwe Dyna Spirit perfect aan alle eisen voldoet.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een damesracket is waarmee je snel je spel kunt verbeteren en geniet van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien sta je in het middelpunt van de belangstelling dankzij het onberispelijke ontwerp in grijs met paarse en turquoise details in het middengebied.

Lees meer over het merk BABOLAT

Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 333 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten