Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Match 3.2 2023
  • Adidas Match 3.2 2023
  • Adidas Match 3.2 2023

Adidas Match 3.2 2023

PVP: € 70,00
€ 44,95
-36% Adidas Padel
Adidas Match 3.2 padel racket | Uitstekende prestaties op de baan met dit goedkope Adidas-racket, een initiatiemodel dat de beste balans biedt tussen kracht, controle en comfort
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Match 3.2 2023 padel racket

Zoals elk seizoen presenteert All for Padel 2023 een complete catalogus met producten zodat je goed uitgerust of uitgerust naar je wedstrijden kunt gaan. We presenteren het nieuwe padel racket Match 3.2, een initiatieracket dat wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid omdat het een extra grote vorm heeft met een medium balans.

Zowel het frame als de slagvlakken zijn gemaakt van glasvezel en hebben een zachte rubberen kern om het gevoel bij het slaan niet te verliezen en trillingen te minimaliseren. Bovendien biedt het dankzij de versterkingen die in de structuur zijn gebruikt ook een grote sterkte en verhoogt het de weerstand tegen slagen.

Adidas Match 3.2 blauw, kenmerken

  • Versterkte structuur van de Adidas Match Light 3.1 voor meer stabiliteit.
  • Door zijn druppelvorm en gefocuste balans helpt het je om je speelstijl te bepalen.
  • Samenstelling met flexibele materialen, wat de speelbaarheid verbetert.
  • Zeer zacht aanvoelend en minder trillingen met de kern van eva soft performance rubber.
  • Samenstelling van frame en gezichten 100% met glasvezel.
  • Het is heel gemakkelijk om met haar te spelen.
  • Nieuwe collectie Adidas 2023 rookie rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongens die van plan zijn om een wekelijks spel te starten of te spelen, omdat het een zeer goed uitgebalanceerde padel racket is voor beginners waarmee we zullen genieten van de controle, kracht en comfort die we nodig hebben bij elke actie.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een goedkope Adidas-schep is, stelt hij niet teleur op de baan, dus je kunt er op je beste niveau mee presteren. Het keert ook terug met een vernieuwde afbeelding die de blauwe kleur combineert met het witte logo en zwarte details, een combinatie die atleten altijd leuk vinden.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent, Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten