Grip Adidas Performance White 2020
  • Grip Adidas Performance White 2020

Handvat Adidas Performance Wit 2020

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Adidas Padel
Blister 1 witte Adidas grip unit | Geniet van een droge en sterke grip met deze Adidas padel grip, ideaal om je handen droog te houden en de dikte van de grip te vergroten.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Adidas Performance Wit

Ontdek ons brede assortiment padelgrepen en concurreer alleen met de beste. Koop de Performance padel grip in het wit uit de nieuwe Adidas 2020 collectie, een accessoire om te genieten van een droge en sterke grip op het racket.

Het bedrijf heeft een nieuwe formule ontwikkeld die de eigenschappen langer intact houdt. Bovendien bieden ze een groot absorptievermogen en een groot comfort dankzij hun gemiddelde dikte, waardoor trillingen worden verminderd.

Adidas Performance wit, analyse

  • Verkrijgbaar in blisterverpakking van 3 stuks.
  • De Adidas Performance White 2020 handvatten zijn glad en wit van kleur.
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.
  • Ideaal om de grip van het racket aan je hand aan te passen.
  • Eenvoudig te installeren, met lijm aan elk uiteinde.
  • Adidas padel accessoires catalogus 2020.

Voor wie is het? Ze zijn ontworpen voor spelers die de grip van hun padel racket willen verbeteren of aan hun hand willen aanpassen, omdat ze niet alleen het comfort bieden dat je nodig hebt, maar ook zweet op je handen voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want de firma heeft bij de vervaardiging gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen, waarmee u een lange levensduur gegarandeerd bent. Behalve dat ze wit zijn, combineren ze met elke padel racket.

Ontdek meer over het merk ADIDAS PADEL

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begint dat producten voor padel te produceren die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, schoenen, palettero's en kleding hebben voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten