Wilson Pro Staff V2 Team Zwart Rood
  • Wilson Pro Staff V2 Team Zwart Rood
  • Wilson Pro Staff V2 Team Zwart Rood

Wilson Pro Staff V2 Team Zwart Rood

PVP: € 173,00
€ 155,95
-10% Wilson Padel
Wilson Pro Staff V2 Team Black Red padel racket | Til je niveau naar een hoger niveau met dit Wilson-racket van gemiddeld niveau, een model met een brede sweetspot en een zachte aanraking die ons zal helpen onze padeltechniek te perfectioneren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Pro Staff V2 Team padel racket in zwart en rood

We stellen de nieuwste Wilson Padel 2022-collectie tot uw beschikking, zodat u uzelf kunt uitrusten met producten van de hoogste kwaliteit. Ontdek het Pro Staff V2 Team padel racket in zwart en rood, een model waarmee je de bal met absolute precisie kunt besturen, omdat de mal rond is en dicht bij je hand balanceert.

Het merk heeft carbon in de structuur gecombineerd met glasvezel in de vlakken, wat zorgt voor een meer elastische touch. Het genereert ook zeer goede sensaties met het schuimrubber aan de binnenkant, dus we zullen een zeer goede absorptie van trillingen hebben zonder kracht te verliezen bij het slaan. Het is ook zeer beheersbaar en snel aan te passen.

Wilson Pro Staff V2 Team zwart en rood, kenmerken

  • De Wilson Pro Staff V2 Team Black Red presteert erg goed op de trail.
  • Constructie met glasvezel op het oppervlak, waardoor het een geweldige speelbaarheid heeft.
  • Zachte rubberen kern om geen sensaties te verliezen bij het slaan.
  • Structuur versterkt met koolstof, wat de weerstand verhoogt.
  • Brede sweetspot die ons helpt om ballen uit het midden te corrigeren.
  • Je zult zonder ongemak kunnen spelen, omdat de aanraking halfzacht is.
  • Het maakt snelle aanpassing en snelle progressie mogelijk.
  • Inbegrepen in de Wilson 2022-catalogus met tussenpadel rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor atleten van middelhoog niveau met een meer technisch type spel, dat wil zeggen die graag meer de bal onder controle hebben en daarom een controle padel racket zoeken, met een brede sweetspot en die ook een zachte touch heeft om zonder ongemak te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Door het gebruik van meer flexibele materialen in de constructie is het erg makkelijk om mee te spelen waardoor je je snel aanpast. Het presenteert ook een heel cool ontwerp met de combinatie in zwart met details en een rood centraal logo.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport vele jaren ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft hij de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft hij ook zijn bijdrage geleverd in padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-circuits.

Ontdek de complete catalogus van padel rackets, schoenen, racketas en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten