Star Vie Titania Pro 2024
  • Star Vie Titania Pro 2024
  • Star Vie Titania Pro 2024

Star Vie Titania Pro 2024

PVP: € 189,00
€ 170,54
-10% Star Vie
Star Vie Titania Pro PSTTNP11000 | Ontdek de Titania Pro van Star Vie 2024. Met geavanceerde technologie biedt het een perfect evenwicht tussen kracht en controle voor gemiddelde spelers. Ontdek een nieuw spelniveau en voel de evolutie!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Star Vie Titania Pro

Stap met de Titania Pro van Star Vie de padelbaan op en begin aan een nieuwe speelervaring. Dit padel racket, gericht op spelers van gemiddeld niveau die hun spel willen verbeteren, staat bekend om zijn weerstand, duurzaamheid en perfecte balans tussen kracht en controle. Met zijn Pro 50 rubberen kern en 100% Carbon 3K samenstelling, belooft het de perfecte bondgenoot te zijn voor degenen die in elk spel willen uitblinken.

De Titania Pro is geen gewoon padel racket. Het zorgvuldige ontwerp en de geïmplementeerde technologieën maken het een essentieel instrument om je vaardigheden op de padelbaan te verbeteren. Snelle richtingsveranderingen, ongelooflijke versnelling in luchtspel en solide verdediging zijn slechts enkele van de kenmerken die je speelstijl met dit racket zullen definiëren.

Eigenschappen van het Titania Pro padel racket

  • Carbon Fiber en Tubular Carbon technologieën: 100% carbon 3K samenstelling in vlak en tubulair.
  • Power Balance: Optimalisatie van gewichtsverdeling, met een balans naar het hoofd, wat zorgt voor uitzonderlijke kracht.
  • Ronde vorm met een optimaal punt in het midden van het vlak.
  • Dichtheid van Pro 50 rubber: Perfecte balans tussen kracht en controle.
  • Reinforcement Torsion System en Anatomic Bridge Design: Comfort en verminderde vibraties.
  • Onderdeel van de Star Vie 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Titania Pro is speciaal ontworpen voor padelspelers van gemiddeld niveau die hun techniek willen perfectioneren. Het is voor degenen die op zoek zijn naar een racket met uitstekende prestaties en die hun spel naar een hoger niveau willen tillen bij elk spel op de padelbaan.

Waarom zal je het leuk vinden?

Dit model is een van de sterlanceringen van Star Vie voor het seizoen 2024. Als je je spel wilt verbeteren en een instrument wilt dat je ondersteunt bij elke slag, dan is de Titania Pro jouw ideale keuze. Bovendien, als een middenklasse racket, past het perfect aan jouw behoeften en stelt het je in staat om nieuwe mogelijkheden op de baan te ontdekken.

Kom meer te weten over het merk Star Vie

Star Vie is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds het begin heeft het ernaar gestreefd spelers te voorzien van hoogwaardige tools die zijn aangepast aan hun specifieke behoeften op de baan.

Door de jaren heen heeft Star Vie zijn positie op de markt geconsolideerd dankzij voortdurend onderzoek en ontwikkeling. Hun rackets zijn het resultaat van zorgvuldige engineering en design, bedoeld om maximale precisie, kracht en comfort te bieden bij elke slag. Met Star Vie weet elke speler dat hij een racket heeft dat hem in staat stelt zijn spel naar een hoger niveau te tillen.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-385 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten