Star Vie Dronos Speed 2024
  • Star Vie Dronos Speed 2024
  • Star Vie Dronos Speed 2024

Star Vie Dronos Speed 2024

PVP: € 220,00
€ 198,31
-10% Star Vie
Star Vie Dronos Speed PSTDS11000 | Beleef de revolutie in padel met de Star Vie Dronos Speed 2024. Combineert kracht en controle om je spel te verheffen. Durf de verandering te voelen!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Dronos Speed padelracket

Introductie van de Star Vie Dronos Speed 2024, de nieuwste innovatie in padel rackets die kracht, controle en comfort naadloos combineert. Ontworpen voor spelers die willen uitblinken op het padelveld, valt dit model niet alleen op door zijn esthetiek, maar ook door zijn geavanceerde technische kenmerken die beloven je spel te revolutioneren.

Met de handtekening van het prestigieuze merk Star Vie, belooft dit model een referentie te worden in de padelwereld, en biedt spelers een ongeëvenaarde speelervaring met een uitzonderlijk gevoel en slag. We nodigen je uit om te ontdekken wat dit padel racket voor je in petto heeft.

Kenmerken Star Vie Dronos Speed 2024 padel racket

  • Perfect uitgebalanceerd met een druppelvorm en een gemiddeld evenwicht, wat zorgt voor ongeëvenaarde veelzijdigheid bij elke slag.
  • Gemaakt van carbon buis en 3k weefsel op de vlakken voor ongeëvenaarde duurzaamheid en weerstand.
  • Interieur van ultrazachte rubber voor een uitzonderlijk gevoel bij elke slag.
  • Dankzij de ruwheid van de vlakken kun je meer effect aan de bal geven bij elke slag.
  • De nieuwe geïntegreerde noene grip minimaliseert trillingen, beschermt je arm en biedt een uniek gevoel bij elke slag.
  • Onderdeel van de Star Vie 2024 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is de ideale keuze voor spelers die regelmatig trainen en wedstrijden spelen, zij die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van kracht, controle en comfort. Bovendien zal de zorgvuldige en uitzonderlijke afwerking ervoor zorgen dat je opvalt in elke wedstrijd op het padelveld.

Waarom zal je ervan houden?

Je zult vanaf de eerste slag verliefd worden op de Star Vie Dronos Speed 2024. Zijn zachte slag dankzij de nieuwe noene grip biedt je een ongeëvenaarde controle zonder trillingen. De gestroomlijnde afwerking garandeert niet alleen optimale prestaties, maar zorgt er ook voor dat je op het padelveld schittert.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een toonaangevend merk in de padelwereld, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Vanaf het begin hebben ze voorop gelopen in technologie, en hebben ze het ontwerp en de functionaliteit van padel rackets naar een hoger niveau getild.

Met een rijke geschiedenis van prestaties en een erfenis van uitmuntendheid is Star Vie synoniem geworden voor precisie, duurzaamheid en elegantie. Elk padel racket is een getuigenis van hun passie en toewijding om spelers te voorzien van hoogwaardige tools die hen helpen uit te blinken in elke wedstrijd.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten