Star Vie Basalto Pro 2024
  • Star Vie Basalto Pro 2024
  • Star Vie Basalto Pro 2024

Star Vie Basalto Pro 2024

PVP: € 231,00
€ 209,90
-10% Star Vie
Star Vie Basalto Pro PSTBP11000 |
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Basalto Pro padelracket

Ontdek perfectie bij elke slag met de padel racket Star Vie Basalto Pro 2024, een juweeltje van het merk Star Vie dat zich aanpast aan je behoeften op het veld. Met zijn innovatieve ontwerp en vooruitstrevende technologieën, staat deze padel racket als een onovertroffen keuze voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en controle.

De Star Vie Basalto Pro 2024 valt niet alleen op door zijn aantrekkelijke uiterlijk, maar brengt ook de prestaties op het veld naar een nieuw niveau. Dankzij zijn Soft 30 rubber en de basaltvezels in het blad van de padel racket, zul je genieten van een indrukwekkende balsnelheid en een ongeëvenaarde gemak bij het uitvoeren van de slag, waardoor elk spel een uitzonderlijke ervaring wordt.

Kenmerken padel racket Star Vie Basalto Pro 2024

  • Traanvorm met gemiddelde balans biedt een ideale balans tussen kracht en controle.
  • Basaltvezels die een hoge weerstand bieden tegen vermoeidheid en compressie-inspanningen, resulterend in een langere levensduur.
  • Semi-hard gevoel geleverd door het eva Pro V50 rubber, optimaliseert de controle bij elke slag.
  • Reliëf op de bladen helpt om de effectslagen en de precisie in het spel te verbeteren.
  • Trillingsreductie dankzij de Noene grip, zorgt voor een comfortabel gevoel in elk spel.
  • Behoort tot de Star Vie 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Star Vie Basalto Pro 2024 is ontworpen voor gevorderde spelers, met een verfijnde techniek en een passie voor controle en kracht op het veld. Ideaal voor diegenen die op zoek zijn om off-center ballen nauwkeurig te corrigeren en aan te vallen met snelle vibora's en bandejas, biedt een veelzijdig spel gericht op overwinning.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult niet alleen verliefd worden op de Star Vie Basalto Pro 2024 vanwege zijn superieure prestaties, maar ook vanwege zijn gedurfde en kleurrijke ontwerp. Met de combinatie van zichtbaar carbon en het profiel in fluorescerend geel, valt deze padel racket niet alleen op het veld op, maar weerspiegelt het ook het vertrouwen en de stijl van een kampioen. Bovendien zullen de technologische innovaties die in deze padel racket zijn geïntegreerd, je een soepele en energieke spelbeleving bij elke slag bieden.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een gerenommeerd merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting is het een pionier geweest in het introduceren van geavanceerde technologieën die de manier waarop spelers met het spel omgaan revolutioneren, door tools te bieden die de prestaties op het veld verhogen.

Met een rijke geschiedenis van succes en een reputatie van uitmuntendheid, blijft Star Vie de toon zetten in het ontwerp en de productie van padel rackets. Hun toewijding aan de sport wordt weerspiegeld in elk product dat ze op de markt brengen, ervoor zorgend dat spelers hebben wat nodig is om uit te blinken en van elk spel te genieten. Ontdek het verschil met Star Vie!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten