Star Vie Triton Pro 2024
  • Star Vie Triton Pro 2024
  • Star Vie Triton Pro 2024

Star Vie Triton Pro 2024

PVP: € 253,00
€ 229,90
-10% Star Vie
Star Vie Triton Pro PSTTP11000 | Verken de Star Vie Triton Pro 2024, ontworpen om je agressieve spel op de baan te versterken. Geniet van zijn perfecte balans en superieure controle bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Triton Pro padelracket

Ontdek de Star Vie Triton Pro 2024, een padel racket ontworpen voor liefhebbers van het agressieve spel. Het Triton Pro-model van Star Vie is een openbaring op het circuit en biedt een perfecte balans voor spelers die hun spel willen verbeteren met een hoogwaardig padel racket. Het gestroomlijnde ontwerp, gecombineerd met geavanceerde technologieën zoals het Anatomic Bridge Design en het Full Plane Effect, zorgt voor een betere hanteerbaarheid en precisie bij elke slag, waardoor een ongeëvenaarde ervaring op de padelbaan wordt gegarandeerd.

Dit model wordt gekenmerkt door de Triton Balance die een unieke balans biedt, waardoor een betere aanpasbaarheid in het spel mogelijk is. Bovendien vergroot zijn Longer Handgrip-technologie de controle en de kracht van elke slag. De Star Vie Triton Pro 2024 tilt niet alleen je spel naar een hoger niveau, maar heeft ook een benijdenswaardige esthetiek met zijn afwerking in zichtbaar carbon, wit profiel en zilveren logo, wat de kwaliteit en traditie van Star Vie in elk detail weerspiegelt.

Kenmerken padel racket Star Vie Triton Pro 2024

  • Extra kracht dankzij een iets hogere balans, waardoor het gemakkelijk is om de bal x3 met groot gemak te halen.
  • Traanvormige mal die een optimale zoete plek creëert voor niet-gecentreerde ballen.
  • Dubbele laag 3k carbon op de vlakken, wat zorgt voor een grotere stijfheid.
  • Medium dichtheid rubber dat de sensatie van een hard racket biedt.
  • Behoort tot de collectie padel rackets Star Vie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

We raden de Star Vie Triton Pro 2024 aan voor ervaren spelers die graag dicht bij het net spelen om een agressiever spel te ontwikkelen. Als je extra kracht nodig hebt bij elke slag, zal dit model je ideale partner zijn. Met de Triton Pro is krachtige slagkracht gegarandeerd, waardoor je het spel kunt domineren en de adrenaline op de padelbaan naar het hoogste niveau kunt brengen.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Star Vie Triton Pro 2024 wordt geliefd om zijn fantastische prestaties op de baan en zijn premium afwerking. Het ontwerp in zichtbaar carbon, samen met het witte profielgebied en zilveren logo, is niet alleen stijlvol, maar weerspiegelt ook de robuustheid en duurzaamheid die elke speler nodig heeft. Zijn terugkeer in deze editie heeft de prestaties en esthetiek naar een nieuw niveau getild, zodat elke slag telt.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een erkend merk in de wereld van padel vanwege zijn toewijding om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Sinds het begin heeft het een traditie van uitmuntendheid behouden, continu innoverend in ontwerp en technologie om spelers een superieure ervaring op de padelbaan te bieden.

De toewijding van Star Vie aan de productie van uitzonderlijke padel rackets wordt weerspiegeld in elk model. Hun verhaal wordt gekenmerkt door een reis van constante evolutie, altijd op zoek naar het voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers en het bijdragen aan de groei en populariteit van padel wereldwijd.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten