Star Vie Astrum Soft 2024
  • Star Vie Astrum Soft 2024
  • Star Vie Astrum Soft 2024

Star Vie Astrum Soft 2024

PVP: € 264,00
€ 239,90
-10% Star Vie
Star Vie Astrum Soft PSTAM11000 | Ontdek het Star Vie Astrum Soft 2024 padelracket en til je spel naar een hoger niveau. Innovatief ontwerp, optimale balans en geavanceerde technologie wachten op u
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Astrum Soft padelracket

Ontdek het revolutionaire ontwerp en de ongeëvenaarde functionaliteit van de padel racket Star Vie Astrum Soft 2024. Dit technisch wonder, gecreëerd door Star Vie, biedt je een totaal verhoogde ervaring op het veld, dankzij zijn uitzonderlijke balans die bewegingen versnelt en de inspanning van de speler minimaliseert, waardoor je kunt genieten van superieure versnelling bij elke slag.

Het Astrum Soft model is uitgerust met de Full Plane Effect technologie, die een racketoppervlak biedt met ster-vormige ruwheid, waardoor er meer controle in het spel komt en de mogelijkheid om effecten op de bal met grote precisie te geven. Bovendien, het gebruik van 3K koolstofvezel op het oppervlak van de rackets, geeft een ongekende sterkte en stijfheid, wat resulteert in opmerkelijke explosiviteit en kracht bij de uitvoering van elke slag.

Kenmerken padel racket Star Vie Astrum Soft 2024

  • Breed slagoppervlak met rond mal, waardoor precisie en comfort bij elke slag gewaarborgd zijn.
  • Exquisite touch met het zachte eva-rubber van binnen, verbetering van de sensaties van de speler.
  • Nieuwe Noene grip die vibraties minimaliseert, zorgt voor een veilige en nauwkeurige grip.
  • Realisatie van onmogelijke effecten dankzij het ruwe afwerking van het oppervlak.
  • Gebruik van 3K koolstofvezel weefsel om weerstand en duurzaamheid te garanderen.
  • Behoort tot de Star Vie 2024 racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Star Vie Astrum Soft 2024 is ideaal voor ervaren sporters die al intensief spelen en op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket met een medium touch. Als je zonder grenzen op het veld wilt genieten en je spel naar een hoger niveau wilt tillen, dan is dit het perfecte racket voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

Met de nieuwe Noene grip, zal de Star Vie Astrum Soft 2024 je toelaten te spelen zonder je zorgen te maken over vibraties. Bovendien komt deze versie van de Astrum terug met een onberispelijke afwerking die niet alleen je prestaties op het veld verbetert, maar je ook zal laten uitblinken door zijn verfijnde ontwerp. Ervaar de evolutie in padel technologie en voel de innovatie bij elke slag!

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een gevestigd merk in de wereld van padel, erkend voor zijn traject in het creëren van hoogwaardige en prestatiegerichte rackets. Sinds het begin heeft het zich onderscheiden door innovatie en uitmuntendheid in elk product dat op de markt is gebracht.

Met een rijke erfgoed aan geschiedenis en succes, blijft Star Vie de toon zetten in de industrie, door spelers topapparatuur te bieden die verwachtingen overtreft en nieuwe standaarden stelt in de padel technologie. Wacht niet langer en ervaar de evolutie met Star Vie!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten