Star Vie Kenta Pro 2024
  • Star Vie Kenta Pro 2024
  • Star Vie Kenta Pro 2024

Star Vie Kenta Pro 2024

PVP: € 274,99
€ 249,90
-10% Star Vie
Star Vie Kenta Pro PSTKT11000 | Ontdek de Star Vie Kenta Pro 2024, optimaliseer je prestaties met maximale precisie en kracht bij elke slag. Beleef elk spel met vernieuwde passie!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO

Star Vie Kenta Pro padel racket

De Star Vie Kenta Pro 2024 staat voor uitmuntendheid in padel rackets, zorgvuldig ontworpen voor gevorderde spelers die hun prestaties op de baan willen optimaliseren. Dit technische juweel verbetert niet alleen de controle en stabiliteit tijdens het spel, maar dankzij het innovatieve ontwerp versterkt het ook elke slag, wat een ongeëvenaarde ervaring biedt.

Met de nieuwe ronde vorm zal elke speler een subliem evenwicht voelen tussen controle en kracht. De integratie van Pro 50 rubber samen met twee lagen 3K carbon maakt de Kenta Pro de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar maximale precisie en kracht bij elke slag.

Kenmerken padel racket Star Vie Kenta Pro 2024

  • Uitgerust met twee lagen 3K carbon voor superieure stijfheid.
  • Ronde vorm met gecentreerde balans die kracht en controle in evenwicht brengt.
  • Pro 50 rubber van gemiddelde dichtheid, versterkt controle en kracht in slagen.
  • Ruwheid in hexagonale vorm versterkt de effecten bij het slaan.
  • Het Geo Bridge systeem biedt extra wendbaarheid in het spel.
  • Behoort tot de Star Vie 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Het is speciaal ontworpen voor gevorderde spelers die van de baan hun tweede huis maken. Het is de ideale keuze voor degenen die zich gemakkelijk over de achterkant van de baan verplaatsen en snel willen overschakelen naar de aanvalsmodus, terwijl ze altijd de controle over het spel behouden.

Waarom zal je ervan houden?

Niet alleen profiteer je van een uitzonderlijk comfortabele slag dankzij de innovatieve Noene grip, maar je zult ook worden betoverd door het elegante carbon ontwerp met gouden details. Een echt juweel op de baan.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een referentie in de wereld van padel, bekend om haar onwankelbare inzet voor kwaliteit en innovatie. Sinds haar bescheiden begin heeft Star Vie een gepassioneerde toewijding aan uitmuntendheid getoond, rackets makend die de essentie van de sport weerspiegelen.

Door de jaren heen heeft Star Vie haar nalatenschap gevestigd, het merk van keuze voor vele kampioenen in de sport. Door te kiezen voor Star Vie, kies je voor een traditie van uitmuntendheid, een rijke geschiedenis en een onvergelijkbare passie voor padel.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten