Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Raptor Black
  • Star Vie Raptor Black
  • Star Vie Raptor Black
  • Star Vie Raptor Black

Star Vie Raptor Black

PVP: € 319,90
€ 269,95
-16% Star Vie
Star Vie Raptor Zwart | Maximale prestaties op de baan met het Star Vie Raptor Black padel racket, een zeer goed gecompenseerd model waar rood Colors Carbon 3K materiaal is gebruikt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Raptor Zwart padel racket

Haal de meest exclusieve producten in onze online padel tennis shop. Koop de nieuwe editie van het Raptor Black padelracket, een model dat Star Fri 2023 heeft ontwikkeld met zijn beste materialen. In dit geval combineert het een dubbele laag koolstof: rode kleuren Carbon 3K-stof met Carbon 3K die de prestaties verbetert.

Voor de kern is Eva soft V30-rubber gebruikt, een zacht schuim dat zorgt voor een zachtere aanraking en een goede output. Het geeft ook ruwheid aan het oppervlak, iets dat ons zal helpen om gemakkelijk topspin-shots te spelen. Ten slotte presenteert het een Star Balance-ontwerp in het hart, iets dat de beheersbaarheid aanzienlijk verbetert.

Star Vie Raptor zwart, kenmerken

  • De Star Vie Raptor Black 2023 combineert een ronde mal en medium balans.
  • Veelzijdige padel racket, die controle biedt in de verdediging en goed betaalt bij het net.
  • Er zijn 2 soorten carbon gebruikt om hem meer stijfheid te geven: Kleuren Carbon 3K rood met Carbon 3K.
  • Het maakt het mogelijk om meer effect aan de bal te geven dankzij de Full Plane Effect-afwerking.
  • Onverslaanbare sensaties bij het slaan met het gebruikte rubber.
  • Nieuw ontwerp van de Star Balance-brug die de gewichten zeer goed verdeelt.
  • Hoogwaardig racket voor gevorderde spelers.
  • Het behoort tot de Black Edition-serie Star Fri 2023-mesjes.

Voor wie is het? We denken dat het perfect is voor een gevorderde speler, met een veelzijdige speelstijl en daarom willen ze zowel kracht als controle in handen hebben, iets wat de nieuwe Raptor perfect vervult dankzij zijn vorm, balans en materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer goed uitgebalanceerd racket is, dat bij elke actie voor kracht en controle zorgt. Het biedt ook een spectaculaire afwerking met het gebruik van het nieuwe type koolstof in rood, dus het combineert de zichtbare koolstof met de rode details.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector, produceert zijn producten in Spanje en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn padelrackets en andere accessoires om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Bovendien heeft het de steun van professionele spelers van de World Padel Tour, een duidelijk voorbeeld van zijn kwaliteit.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten