Star Vie Arcadia 2.0 2023
  • Star Vie Arcadia 2.0 2023
  • Star Vie Arcadia 2.0 2023

Star Vie Arcadia 2.0 2023

PVP: € 90,00
€ 64,95
-28% Star Vie
padel racket Star Vie Arcadia 2.0 | Ongeëvenaarde controle en aanraking met dit Star Vie initiatie padel racket, een model van hoge kwaliteit dat ons zal helpen ons spel snel te verbeteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Arcadia 2.0

Koop in onze online winkel de volledige collectie producten voor padel die Star Vie 2023 heeft ontwikkeld.Koop het nieuwe blauw-oranje Arcadia 2.0 padelracket, een model uit de Discover-serie dat wordt gekenmerkt door zijn brede sweetspot omdat het een vorm ronder naast de lage balans.

Het zal je dus helpen om de meest excentrische ballen te corrigeren en zorgt voor veel zachtheid in de aanraking omdat het is gemaakt met zacht eva-rubber, een zacht schuim dat de impact van de bal absorbeert. Wat de structuur betreft, is zowel in het frame als in de vlakken glasvezel gebruikt, dus het is gemakkelijker om ermee te spelen.

Star Fri Arcadia 2.0 blauw en oranje, kenmerken

  • Richt de bal met gemak met de Star Fri Arcadia 2.0 2023, ideaal voor beginners.
  • De samenstelling van glasvezel verbetert de speelbaarheid.
  • Van de trillingen merk je nauwelijks iets.
  • Uitzonderlijk balgevoel dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Controle padel racket, rond van vorm en balans dicht bij de hand.
  • Brede sweet spot die al je fouten zal vergeven.
  • Inbegrepen in het eerste assortiment padelrackets Star Fri 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor iedereen die af en toe traint of wedstrijden speelt, omdat het een initiatieracket is waarmee je de bal onder controle hebt en ook geniet van onverslaanbare sensaties dankzij de combinatie van materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een padel racket voor beginners is, brengt het alle technologieën van het bedrijf samen en kun je het voor een goede prijs krijgen. Het presenteert ook een zeer opvallend ontwerp met de meest kleurrijke combinatie van blauwe en oranje kleuren!

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten