Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Raptor Evolutie
  • Star Vie Raptor Evolutie
  • Star Vie Raptor Evolution
  • Star Vie Raptor Evolution

Star Vie Raptor Evolutie

PVP: € 319,90
€ 289,90
-10% Star Vie
Star Vie Raptor Evolution padel padel | Uitstekende prestaties bij elke actie met dit Star Vie padel racket, een van zijn Premium-modellen die terugkeert met nieuwe technologieën en een rood ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Raptor Evolutie Roja 2022

Een van de meest verwachte Star Vie 2022 padel rackets komt eraan: het rode Raptor Evolution padel racket. Het behoudt zijn karakteristieke ronde vorm met gecentreerde balans, die de speler een perfecte balans biedt tussen kracht, controle en comfort, aangezien er ook zacht eva-rubber in de kern is gebruikt.

Wat de structuur betreft, heeft het een 100% koolstofsamenstelling, samen met 3k kleuren stof in rood om het meer stijfheid te geven en een zeer opvallend uiterlijk te bereiken. Om te eindigen, bevat het een nieuw hartontwerp dat het beter hanteerbaar maakt, evenals ruwheid van het Full Plane Effect voor grotere effecten.

Star Vie Raptor Evolution rood, kenmerken

  • Krijg meer controle en vergroot de kracht van je schoten met de Star Vie Raptor Evolution 2022.
  • Sweet spot in het midden met zijn nieuwe ronde mal en medium balans.
  • Stervormig reliëf dat het mogelijk maakt om de effecten te verbeteren.
  • Eva zacht rubber in de kern, wat de output verbetert en trillingen elimineert.
  • Constructie met carbonkleuren in 3k die de stevigheid verbeteren.
  • Het bevat het sterbalanssysteem in het hart om het gewicht beter te verdelen.
  • Hoogwaardige multifunctionele padel racket.
  • Verkrijgbaar binnen het Premium-assortiment van Star Vie 2022-rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor professionele of ervaren atleten, die op zoek zijn naar de beste balans tussen kracht en controle, aangezien de nieuwe roofvogel zeer goed wordt gecompenseerd en zich zeer goed aanpast aan zowel het backhand- als het drive-spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er een rode 3k-koolstof is gebruikt die de esthetiek aanzienlijk verbetert. Dit seizoen keert het terug met een ontwerp in roodachtige tinten, een wit centraal logo en gouden details die het echt spectaculair maken.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten