Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Basalt Osiris 2021
  • Star Vie Basalt Osiris 2021
  • Star Vie Basalto Osiris 2020

Star Vie Basalt Osiris 2021

PVP: € 290,00
€ 259,90
-11% Star Vie
padel racket de pad Star Vie Basalto Osiris model 2021 | Breng je beste spel naar boven met dit geavanceerde Star Vie padel racket, gemaakt van carbon en basalt voor diegenen die kracht nodig hebben zonder de controle of comfort te verliezen.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Basalt Osiris geel

We hebben nu de nieuwste Star Fri 2021-collectie beschikbaar met een volledig opnieuw ontworpen model. Dit is het geval bij het gele Basalto Osiris padel racket, een klassieker van het bedrijf die terugkeert met nieuwe technologieën en design om de speler de beste prestaties te bieden.

Het valt op door zijn traanvorm en gecentreerde balans, waarmee het zeer goed reageert in aanval en verdediging. Basalt en koolstof zijn gebruikt voor de constructie, waardoor het het meest resistent is. De kern is zacht om geen sensaties te verliezen en bevat ruwheid in de vlakken.

Star Vie Basalt Osiris geel, kenmerken

  • Traanvormige mal en gecentreerde balans voor grote veelzijdigheid van de Star Vie Basalto Osiris 2020.
  • 100% koolstof constructie.
  • Ruw oppervlak om effecten te vergroten.
  • Perfecte controle en balans met het volledige balanshartstuk.
  • Zachte slag en uitstekende baloutput met het eva zachte rubber van de kern.
  • Het bevat basalt, een materiaal dat het een grotere duurzaamheid geeft.
  • Heel overzichtelijk waardoor je snel kunt reageren.
  • Het behoort tot de premium serie Star Vie Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor: jongens die intensief trainen of spelen en op zoek zijn naar extra power in hun spel. Het basalt geeft je die kracht dankzij de hoge balans, maar zonder concessies te doen aan de sweet spot en het comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Door het gebruik van carbon en basalt is de structuur zeer solide en resistent, waardoor je hem voor langere tijd kunt gebruiken. Het keert ook terug met een nieuw zwart ontwerp, geel logo en camouflage-hartschilderij.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de zussen Alayeto.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten