Siux Diablo Revolution Lite 3 2024
  • Siux Diablo Revolution Lite 3 2024
  • Siux Diablo Revolution Lite 3 2024

Siux Diablo Revolution Lite 3 2024

PVP: € 229,00
€ 228,95
-1% Siux
Siux Diablo Revolution Lite 3 DIABLOLITE3 | Ontdek de revolutie in padel met de Siux Diablo Revolution Lite 3 2024. Perfecte balans tussen kracht en controle. Transformeer je spel nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Diablo Revolution Lite 3 Padelracket

De Siux Diablo Revolution Lite 3 2024 is de nieuwste innovatie van Siux, ontworpen voor padelspelers die streven naar de perfecte balans tussen kracht en controle. Met zijn geavanceerde technologie en hybride ontwerp belooft dit racket je spel naar een hoger niveau te tillen, zich aan te passen aan elke speelstijl dankzij zijn veelzijdigheid en uitzonderlijke handling.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zoals Carbon 12K op de vlakken en Carbon 3K in het frame, biedt de Diablo Revolution Lite 3 een ongeëvenaarde duurzaamheid en weerstand, met krachtige en nauwkeurige slagen. De combinatie van deze kenmerken maakt dit racket een onmisbaar instrument voor degenen die willen uitblinken op de baan.

Kenmerken van de Siux Diablo Revolution Lite 3 2024 padelracket

  • Hybride vorm die een uitstekende combinatie van kracht en controle biedt.
  • Dual Pro Grip-systeem, dat het gevoel van grip verbetert en trillingen elimineert.
  • Gemiddelde balans en gewicht tussen 355 en 375 gram voor superieure aanpasbaarheid en veelzijdigheid.
  • Vlakken van Carbon 12K en frame van Carbon 3K voor een uitzonderlijke weerstand.
  • Gom-EVA kern die een gemiddeld gevoel en een grote balsnelheid biedt.
  • Behoort tot de collectie Siux 2024 padelrackets.

Voor wie is het?

De Siux Diablo Revolution Lite 3 is gericht op gevorderde en gevorderde spelers die precisie en kracht evenzeer waarderen. Dankzij zijn hybride ontwerp is het ideaal om zich aan te passen aan elke spelsituatie, met maximale prestaties zowel in verdediging als in de aanval.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Siux Diablo Revolution Lite 3 vanwege zijn uitzonderlijke balans tussen kracht en controle. De geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen bieden een ongeëvenaarde spelervaring, waardoor je met vertrouwen en stijl de baan kunt domineren.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Sinds de oprichting is het een pionier geweest in de ontwikkeling van rackets die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers, door geavanceerde technologie te combineren met uitzonderlijk ontwerp om de prestaties op de baan te verbeteren.

Met een sterke toewijding aan excellentie blijft Siux de industrie leiden met zijn innovaties, waarbij nieuwe normen worden gesteld op het gebied van kwaliteit en prestaties. De Diablo Revolution Lite 3 is een getuigenis van hun toewijding om het padelspel naar een hoger niveau te tillen.

Features Vorm: Druppel Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten