Siux Adrenaline Ibai Edition
 • Siux Adrenaline Ibai Edition
 • Siux Adrenaline Ibai Edition

Siux Adrenaline Ibai Edition

PVP: € 81,82
€ 33,03
-60% Siux
Siux Adrenaline Ibai Edition Glasvezel padel racket | Boost het beste van elke game met de Siux Adrenaline Ibai Edition, die is ontworpen met glasvezel en een zwarte eva-kern voor geweldige speelbaarheid.
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 18 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Adrenaline Ibai Edition 2022 padel racket

Als je op zoek bent naar een padelracket waarmee je je spel kunt verbeteren, kun je deze vinden in de nieuwe collectie Siux-rackets die nu verkrijgbaar is in onze online winkel. Koop de Adrenaline-padel racket, een speciale editie van Ibai Llanos. Dit model is ontworpen met een druppelvorm en een medium balans, wat je een fantastisch rijgedrag op het circuit geeft.

Bij de constructie is glasvezel gebruikt, een zeer flexibel materiaal dat zorgt voor een goede controle over de bal. Voor de kern is het zwarte eva EHR-rubber gebruikt, dat de bal meer kracht geeft, maar zonder het comfort bij elke slag te verwaarlozen. Om te eindigen heeft het een brede sweetspot die helpt bij het verminderen van off-center slagen.

Waarschuwing: Dit product kan esthetische defecten vertonen aan de overgrip na het verwijderen van de veiligheidszegel. Siux beschouwt dit niet als een fabricagefout en geen enkele retour zal om deze reden worden geaccepteerd als de veiligheidszegel is verwijderd. Zona de Padel zal een gratis overgrip toevoegen om dit tekort te compenseren.

Sioux Adrenaline Ibai-editie, kenmerken

 • De Adrenaline Ibai Edition is een veelzijdig racket.
 • Medium uitgebalanceerde druppelvorm voor fantastische speelbaarheid.
 • Brede brede sweet spot om je beste prestaties te geven.
 • Glasvezelconstructie voor grote flexibiliteit van de gezichten.
 • De kern zorgt voor een zeer goede controle en kracht dankzij het zwarte eva EHR-rubber aan de binnenkant.
 • Verbeterde structuur voor meer weerstand tegen schokken.
 • Zwart design met fuchsia details.
 • Een van de veelzijdige halfhoge padel rackets Siux Padel 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die de stap willen zetten naar een racket van gemiddeld niveau waarmee ze zich in het spel kunnen blijven verbeteren, omdat het dankzij het rubber en de materialen de voortgang van de speler in het spel bevordert.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is namelijk een zeer comfortabel padel racket waarmee je je snel kunt verbeteren in het spel. Het is ook ontworpen in het zwart met details in fuchsia, een ongetwijfeld opvallende combinatie zodat je kunt slagen op de baan.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten