Nox wristband grijs zwart logo
  • Nox wristband grijs zwart logo

Nox wristband grijs zwart logo

PVP: € 9,00
€ 6,95
-23% Nox
padel polsband Nox grijs zwart logo | Laat het zweet je niet weerhouden om te spelen met de nieuwe polsbandjes van het merk Nox in grijs en met een zwart logo, een accessoire dat uiterst comfortabel is
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Nox wristband grijs zwart logo

Speel het hele spel comfortabel met de nieuwe collectie polsbandjes van de firma Nox die je nu kunt vinden in onze online padelwinkel. Koop de nieuwe polsbandjes van de firma die zijn ontworpen in grijs met zwarte details.

De belangrijkste functie is om zweet van het voorHead te helpen verwijderen om te voorkomen dat het in de ogen en de handen terechtkomt, zodat de padel racket niet uit de handen glijdt. Het is ook een perfecte aanvulling voor mensen die uit een blessure komen, omdat ze helpen om slechte bewegingen te voorkomen.

Nox polsbandjes in grijs met zwart logo, kenmerken

  • Nox-polsbandjes zijn ontworpen met absorberende stoffen om overmatig zweten te voorkomen.
  • Ze worden verkocht in een verpakking van twee stuks en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Ze zijn ontworpen met Balance Fresh-technologie om de zweettranspiratie te verbeteren.
  • Voor de vervaardiging ervan is polyester gebruikt voor een grotere weerstand.
  • Ontwerp in grijs met het logo in zwart.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel Nox 2023.

Voor wie is het? We raden dit accessoire aan aan al die mensen die overmatig zweten willen voorkomen, omdat ze zijn ontworpen met zeer absorberende materialen om te voorkomen dat je handen of ogen last krijgen tijdens het spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een accessoire is dat is gemaakt van hoogwaardige stoffen die de slijtvastheid verbeteren. Het is ook in het grijs ontworpen met de details van het logo in het zwart, een erg mooie combinatie om te matchen met je racket.

Lees meer over het merk NOX

Word lid van het Nox Sport-team, u zult kwaliteitsproducten vinden die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteren we een brede collectie padelrackets, kleding, paleta-tassen en accessoires, zodat u degene kunt vinden die het beste bij u past.

Bovendien heeft het bedrijf veel vertegenwoordiging in de WPT door de hand van spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, de zogenaamde team nox... En dat is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën zodat je maximaal kunt presteren.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten