Nox lange zwarte wristbands met wit logo
  • Nox lange zwarte wristbands met wit logo

Nox lange zwarte wristbands met wit logo

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Nox
Nox lange zwarte padelbandjes met wit logo | Voorkom dat zweet je ogen en handen stoort terwijl je speelt met de nieuwe lange polsbandjes van het merk Nox die zijn ontworpen met absorberende stoffen

Nox absorberende polsbandjes lang zwart wit logo

Als je wilt voorkomen dat zweet je ogen en handen stoort tijdens het spelen, brengt het merk Nox de nieuwe lange zwart-witte polsbandjes. Dit accessoire is perfect om een handdoek te vervangen, omdat het je helpt om het zweet van je voorHead te drogen en te voorkomen dat het van je armen naar je handen gaat.

Als ze eenmaal aan zijn, zijn ze buitengewoon comfortabel omdat ze zich aanpassen maar zonder strak te trekken, zodat je alle bewegingen tijdens het spelen onbeperkt kunt uitvoeren. Ze helpen ook om het gebied warm te houden, dus ze zijn perfect voor mensen die uit een blessure komen.

Nox polsbandjes in zwarte kleur en wit logo, kenmerken

  • Nox polsbandjes zijn ontworpen in het zwart met een wit logo.
  • Ze zijn lang van formaat en worden verkocht in een verpakking van twee stuks.
  • Perfect om zweet van het gezicht te verwijderen.
  • Ze hebben Balance Fresh-technologie voor meer zweettranspiratie.
  • Ze zijn gemaakt met polyester en katoen voor meer weerstand.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel Nox 2023.

Voor wie is het? Perfect voor mensen die zweet willen bestrijden tijdens het spelen, dus hebben ze een accessoire nodig dat hen helpt zweet te verwijderen om je beste prestaties te leveren. Bovendien zijn ze dankzij de gebruikte materialen zeer goed bestand tegen wassen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer comfortabel accessoire is, vooral op zomerse dates, is het ook in het zwart ontworpen met het detail van het logo van het merk in het wit, een klassieke combinatie zodat je het kunt combineren met je racket en sportkleding.

Lees meer over het merk NOX

Word lid van het Nox Sport-team, u zult kwaliteitsproducten vinden die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteren we een brede collectie padelrackets, kleding, paleta-tassen en accessoires, zodat u degene kunt vinden die het beste bij u past.

Bovendien heeft het bedrijf veel vertegenwoordiging in de WPT door de hand van spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, de zogenaamde team nox... En dat is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën zodat je maximaal kunt presteren.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten