Nox lange witte wristbands met zwart logo
  • Nox lange witte wristbands met zwart logo

Nox lange witte wristbands met zwart logo

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Nox
Nox lange witte wristbands met zwart logo | Laat niets je ervan weerhouden om het beste van jezelf te geven op het circuit met de nieuwe lange Nox-polsbandjes, een perfecte aanvulling om het zweet van je gezicht te verwijderen
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Nox lange witte polsbandjes zwart logo

Voorkom dat zweet je stoort tijdens het spelen met de nieuwe collectie polsbandjes van het merk Nox waarbij je kunt kiezen uit een grote variatie aan kleuren en modellen. Een daarvan zijn de lange witte polsbandjes met het zwarte logo zodat je ze bij al je kleding kunt dragen.

Onder de materialen vinden we katoenvezels, wat het een grote weerstand geeft om te voorkomen dat het verslijt door wassen en gebruik. Het heeft ook Balance Fresh-technologie die helpt door zweet van de armen te absorberen om te voorkomen dat het tijdens het spelen naar de handen gaat.

Lange witte Nox polsbandjes met zwart logo, kenmerken

  • Nox polsbandjes zijn ontworpen in een lang formaat.
  • Perfect voor mensen die uit een blessure komen, omdat het het gebied warm houdt.
  • Ze helpen zweet van het gezicht en de armen te verwijderen.
  • Ze hopen geen zweet op dankzij de Balance Fresh-technologie.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel Nox 2023.

Voor wie is het? Ze zijn ideaal voor al die mensen die het niet eens warm krijgen tijdens het spelen, dus zoeken ze een accessoire dat fungeert als een handdoek om zweet van hun voorHead te verwijderen en te voorkomen dat zweet naar hun handen gaat tijdens het spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer comfortabel accessoire wordt, essentieel voor iedereen die zweet wil bestrijden. Ze zijn ook uitgevoerd in het wit met de details van het logo in het zwart, een combinatie die je bij een groot aantal kledingstukken kunt dragen.

Lees meer over het merk NOX

Word lid van het Nox Sport-team, u zult kwaliteitsproducten vinden die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteren we een brede collectie padelrackets, kleding, paleta-tassen en accessoires, zodat u degene kunt vinden die het beste bij u past.

Bovendien heeft het bedrijf veel vertegenwoordiging in de WPT door de hand van spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, de zogenaamde team nox... En dat is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën zodat je maximaal kunt presteren.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten