Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox X-One Evo Colours 2022
  • Nox X-One Evo Colours 2022

Nox X-One Evo Kleuren 2022

PVP: € 120,00
€ 99,95
-17% Nox
padel racket de padel Nox X-One Evo Colors 2022 | Haal je beste schoten in aanval en verdediging met dit Nox padel racket, een zeer uitgebalanceerd model dat ons zal helpen onze techniek te verbeteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox X-One Evo of Colors

Neem een sprong in kwaliteit in je spel met het nieuwe X-One Evo Colors padel racket, een middenklassemodel van Nox Padel 2022. Op het veld biedt het een geweldige balans omdat het een rond formaat behoudt maar met een medium balans om te kunnen nemen onze betere foto's uit elk gebied.

Voor de productie heeft het merk koolstof in het frame gebruikt voor meer weerstand en glasvezel voor een meer elastische aanraking. Omdat het een flexibeler materiaal is, is het gemakkelijker om ermee te spelen en zul je genieten van een zeer comfortabele slag met het HR3 eva-rubber aan de binnenkant.

Nox X-One Evo kleuren, kenmerken

  • Rond formaat en medium balans voor een geweldige balans van de Nox X-One Evo Colors 2022.
  • Grotere duurzaamheid dankzij het gebruik van carbon in het frame.
  • Dynamic Structure-technologie om breuk te voorkomen.
  • Glasvezeloppervlak, wat de bespeelbaarheid verbetert.
  • Veelzijdig racket dat de aanpassing van de speler bevordert.
  • Uitstekende baloutput met de HR3 eva-schuimkern.
  • Hij genereert nauwelijks trillingen, waardoor je urenlang kunt spelen zonder ongemak.
  • Verkrijgbaar in de medium serie Nox 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op jongens die al een middelhoog speelniveau hebben en op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket, dat wil zeggen met een goede sweet spot om de bal onder controle te nemen en ook met een goede stoot om op elk moment in de aanval te gaan .

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen is het gemakkelijker om ermee te spelen, zodat je er vanaf het begin met volle teugen van kunt genieten. Aan de andere kant presenteert het een zeer opvallend ontwerp omdat het zwart combineert met blauwe details en fluorescerend oranje!

Lees meer over het merk NOX

Dit seizoen heeft Nox Padel de steun van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-tweeling, allemaal professionele spelers van de World Padel Tour en atleten die deel uitmaken van het zogenaamde Team Nox.

Het merk vindt zichzelf elk jaar opnieuw uit en brengt een complete collectie padel rackets, padel racketkits en accessoires uit van hoge kwaliteit en voor de beste prijs. Maak deel uit van Team Nox en geniet van een onverslaanbare ervaring in al je wedstrijden.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten