Head Genesis 2023 Limited Edition
  • Head Genesis 2023 Limited Edition

Head Genesis 2023 Limited Edition

PVP: € 190,00
€ 69,38
-64% Head Padel
padel racket Limited Edition Head Genesis 2023 | Geweldige prestaties zowel in aanval als verdediging met de nieuwe Genesis van Head, een veelzijdige schep die wordt gekenmerkt door zijn gedurfde LTD-ontwerp
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Genesis 2023

Breng je beste spel naar boven in al je comcapities met het Genesis padelracket in wit en groen, een model dat je kunt krijgen in de Head 2023-catalogus.Het biedt een aantal fantastische afwerkingen omdat het een racket in beperkte oplage is, waarvan er maar een paar beschikbaar zijn. verkoop. Het behoudt het Druppelformaat en de gemiddelde balans, dus het is zeer goed uitgebalanceerd.

Aan de andere kant is het vervaardigd door de structuur te versterken met grafeen, waardoor het beter bestand is tegen stoten of schokken. Het biedt ook zeer goede sensaties omdat het glasvezel combineert met schuimrubber, dus het geeft je een zeer goede output en een onverslaanbaar gevoel. Tot slot is de sweet spot verbeterd om geen enkele bal te missen!

Functies van Head Genesis in beperkte oplage

  • De Head Genesis 2023 is het meest uitgebalanceerd met zijn Druppelformaat en medium balans.
  • Onverslaanbare sensaties dankzij de kern van schuimrubber.
  • Structuur versterkt met grafeen, wat de weerstand en duurzaamheid verbetert.
  • Glasvezel oppervlak, een materiaal dat het meer speelbaarheid geeft.
  • padel racket met snelle aanpassing en exclusief ontwerp.
  • Versterkt hartgebied om trillingen te elimineren en meer stabiliteit te bieden.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Head Padel 2023 rackets.

Voor wie is het? Voor elke speler op hoog of gemiddeld niveau die zich wil verbeteren, met een meer veelzijdige speelstijl. Daarom zijn ze op zoek naar een veelzijdig racket om de beste prestaties te leveren bij elke actie en om te kunnen bogen op een exclusief ontwerp.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u een padel racket in beperkte oplage in uw bezit kunt hebben voor een onverslaanbare prijs. In deze editie keert hij terug met een witte afwerking en fluorescerende groene details, een combinatie die hem echt opvalt.Je kunt je ogen er niet van afhouden!

Lees meer over het merk HEAD

In de afgelopen jaren is Head Sport een van de merken geworden die de voorkeur genieten van padel-spelers, aangezien het elk seizoen een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding, rugzakken en accessoires lanceert, aangepast voor alle doelgroepen en portemonnees.

Zozeer zelfs dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT. Ari Sánchez of Arturo Coelho zijn enkele van de topvertegenwoordigers. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan met Head producten voor padel tennis.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten