Mochila Head Elite Backpack Blue Navy 2022
  • Mochila Head Elite Backpack Blue Navy 2022

Rugzak Head Elite Blauw Navy 2022

PVP: € 40,00
€ 32,95
-18% Head Padel
Head Elite Backpack Blue Navy 2022 padel rugzak | Koop deze Head-rugzak om padel te spelen, een tas om net genoeg mee te nemen en geschikt voor al het publiek dankzij het ontwerp in blauwe tinten

Head Elite padel rugzak blauwe rugzak

Vergeet niets in huis met de nieuwe collectie padeltassen Head Padel 2022. Dit seizoen lanceren ze een gevarieerde catalogus, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je past. Als je praktisch bent, zul je de Head Elite Backpack Blue Navy padelrugzak leuk vinden.

Hierin kun je je racket, kleding en padelschoenen kwijt omdat hij grote vakken heeft. Het heeft ook 2 mesh-zijkanten voor accessoires met hoogwaardige stoffen, waardoor de gebieden die het meest worden blootgesteld aan slijtage worden versterkt om grote weerstand te bieden, zelfs wanneer ze worden geladen.

Elite tas in blauwe kleur, kenmerken

  • De Head Elite Backpack Blue Navy 2022 is gemaakt van ultraresistente technische stof.
  • Achtervak met capaciteit voor 1 racket.
  • Grote centrale zak voor het grootste materiaal.
  • Gewatteerde rug en bandjes voor een comfortabele pasvorm.
  • Rooster aan de zijkanten om de fles water of het blikje ballen achter te laten.
  • Uniseks design in blauwtinten waardoor het voor iedereen geschikt is.
  • Het behoort tot de Head Padel 2022 rugzakcollectie.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor spelers die 2 of 3 keer per week naar de club gaan en op zoek zijn naar een compacte rugzak, met meerdere compartimenten en tegen de beste prijs om hun spullen georganiseerd te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij genoeg ruimte heeft zodat je niets thuis laat. Het presenteert ook een zeer modern beeld, in blauwtinten en logo's en details in wit, geschikt voor alle doelgroepen!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten