Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Elite Padel Supercombi Grey Orange 2022
  • Paletero Head Elite Padel Supercombi Grey Orange 2022

Padeltas Head Elite Padel Supercombi Grijs Oranje 2022

PVP: € 55,00
€ 43,95
-21% Head Padel
Padeltas Head Elite Padel Supercombi Grijs Oranje 2022 | Een van de meest praktische Head padeltassen, omdat hij een middelgroot formaat heeft en verschillende handvatten heeft voor comfortabel gebruik en transport.

Head Elite Padel Supercombi tas grijs en oranje

Geniet van een handzame en mooie tas met de nieuwe Elite Padel Supercombi Grey Orange padel racketas, een voorstel van Head Padel 2022 om goed uitgerust naar de padelclub te gaan. Het is een middelgrote tas, gemaakt van resistente materialen voor een lange levensduur.

Dankzij de 2 grote voorzakken kun je al je spullen opbergen: in de ene passen meerdere padelpadel rackets en in de andere kun je zowel kleding als schoenen kwijt. Het heeft ook kleine compartimenten en verstelbare handvatten om het comfortabel te kunnen vervoeren.

Elite Supercombi grijze en oranje tas, kenmerken

  • De Head Elite Padel Supercombi Grijs Oranje 2022 heeft verstelbare handvatten.
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen en versterkte naden.
  • Middelgroot, met 2 grote vakken in het midden.
  • Altijd uw persoonlijke eigendommen bij de hand.
  • Je kunt meerdere padel rackets opbergen.
  • Extra ruimte zodat je je sleutels, portemonnee of mobiel niet kwijtraakt.
  • Catalogus van Head padel bags seizoen 2022.

Voor wie is het? De grijze en oranje supercombi is ideaal voor die atleten die niet van enorme padeltassen houden, omdat het een ideale medium tas is om het essentiële materiaal in op te bergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij verschillende handvatten heeft om hem comfortabel te vervoeren: rugzaktype om op de motor mee te gaan of handtas om mee te gaan wandelen. Je zult ook dol zijn op zijn nieuwe afbeelding in grijs met logo's en details in fluorescerend oranje.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten