Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Tour Team Backpack Black Orange 2022
  • Mochila Head Tour Team Backpack Black Orange 2022

Rugzak Head Tour Team Zwart Oranje 2022

PVP: € 60,00
€ 47,95
-21% Head Padel
Padel Rugzak Head Tour Team Zwart Oranje 2022 | Koop deze Head-rugzak om je materiaal naar de voet van de baan te vervoeren, hij valt op door zijn robuuste structuur, comfort en ontwerp in zwart en oranje
Schrijf een beoordeling

Head Tour Team Padel Rugzak Zwart en Oranje

Ontdek welk nieuws Head Padel 2022 ons brengt om u uit te rusten met kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Vervoer al je spullen gemakkelijk met de Tour Team Backpack Black Orange padelrugzak, een stevige, handzame en zeer comfortabele tas die op de schouders wordt gedragen.

Hiervoor bevat het gewatteerde beschermingen en zijn er hoogwaardige materialen gebruikt bij de constructie om u maximale duurzaamheid en weerstand te bieden. Daarnaast kun je 1 of 2 rackets opbergen en je schoenen, slippers of natte kleding scheiden in een geïntegreerd vak aan de onderkant.

Zwart-oranje Tour Team-tas, kenmerken

  • De Head Tour Team Rugzak Zwart Oranje 2022 is vrij ruim, ongeveer 21 liter.
  • Capaciteit voor 1 of 2 padel rackets achterin.
  • Exclusief vak om schoenen of vuile kleding te ventileren.
  • Centraal compartiment met gemakkelijke toegang om schone kleding mee te nemen.
  • Gewatteerde bescherming om het comfortabel op de schouders te dragen.
  • Gemaakt van resistente technische stof en gemakkelijk schoon te maken.
  • Nieuwe collectie Head Padel 2022 tassen.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor alle atleten die padel spelen of een andere sport beoefenen, omdat het een zeer complete rugzak is waarmee je al je georganiseerde sportuitrusting naar de baan of naar de sportschool kunt dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je je persoonlijke spullen altijd bij de hand hebt dankzij de zijvakken en een voorvak met ritssluiting. Plus, je zult het geweldig vinden door er gewoon naar te kijken, want het keert terug in een slankere zwarte kleurstelling met oranje ritsen en witte logo's.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten