Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Delta Backpack Grey Orange 2022
  • Mochila Head Delta Backpack Grey Orange 2022

Rugzak Head Delta Grijs Oranje 2022

PVP: € 75,00
€ 62,95
-17% Head Padel
Padel rugzak Head Delta Rugzak Grijs Oranje 2022 | Een van de Head-rugzakken die de voorkeur heeft van spelers, omdat hij zeer comfortabel en resistent is en ook compartimenten van alle formaten bevat.

Head Delta Padel rugzak grijs en oranje

Als je op zoek bent naar een praktische en handzame sporttas, dan zul je dol zijn op de nieuwe padelrugzak Delta Backpack Grey Orange, verkrijgbaar in de nieuwe rugzakcollectie Head Padel 2022. Dit seizoen is hij gemaakt van technische stof en is de structuur versterkt voor superieure weerstand.

Aan de andere kant heeft het een compartiment met capaciteit voor 1 of 2 padelrackets, een ander Headvak voor kleding en een apart vak voor schoenen. Zo kunt u het juiste materiaal op een comfortabele manier naar uw lucifers vervoeren, omdat het gewatteerde handgrepen en lendenbescherming heeft.

Delta-rugzak in grijs en oranje, kenmerken

  • Kleine vakjes in de structuur van de Head Delta Backpack Grey Orange 2022 voor sleutels en portemonnee.
  • De structuur is robuust en resistent.
  • Grote afmetingen, ongeveer met een inhoud van 30 liter.
  • Achtervak voor het opbergen van 1 of 2 padels.
  • Optie om de schoenen en vuile kleding te scheiden van de rest van het materiaal.
  • Gewatteerde delen om ongemak in de rug te voorkomen.
  • Nieuwe Head Padel 2020 padel racketcatalogus.

Voor wie is het? Gericht op jongens die alleen dragen wat essentieel is om te spelen, aangezien de afmetingen net genoeg zijn om kleding, padel racket en schoenen op te bergen. Het is ook zeer comfortabel voor jongens die meestal op een motorfiets of elektrische scooter rijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de materialen die bij de constructie zijn gebruikt, is het zeer licht en resistent, dus het is in goede staat bestand tegen intensief gebruik. We houden ook van het nieuwe ontwerp in grijze, oranje en zwarte details, de meest opvallende!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten