Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Alpha Backpack Rose White 2022
  • Mochila Head Alpha Backpack Rose White 2022
  • Mochila Head Alpha Backpack Rose White 2022

Rugzak Head Alpha Rose Wit 2022

PVP: € 75,00
€ 63,95
-15% Head Padel
Head Alpha Backpack Rose White 2022 padel rugzak | Koop deze Head padeltas voor dames voor de beste prijs, een robuuste rugzak die je kunt gebruiken bij je wedstrijden of elke andere sportactiviteit

Head Alpha Backpack Dames Padel rugzak Rose

Als je niet van het dragen van grote tassen houdt, raden we de Head Alpha Backpack Rose White padelrugzak aan, een van de nieuwigheden die Head Padel 2022 ons brengt. Het is een praktische en functionele damesrugzak die je kunt gebruiken voor padel of andere sporten werkzaamheid.

Het heeft een sterke en robuuste structuur, waarmee we een grotere duurzaamheid zullen hebben. Het heeft een apart compartiment voor het opbergen van 1 of 2 padelrackets, een ander Headvak, een in het onderste gedeelte voor de schoenen en kleinere vakken om de mobiele telefoon of de huissleutels niet te verliezen.

Pink Alpha Backpack damesrugzak, kenmerken

  • In de Head Alpha Backpack Rose White 2022 kun je 1 tot 2 rackets meenemen.
  • Toegankelijke compartimenten en versterkte structuur.
  • Zowel binnen als buiten heeft het kleine vakjes om sleutels, portemonnee of mobiel achter te laten.
  • Hiermee kunt u schoeisel en vuile kleding scheiden van de rest van het materiaal.
  • Er zijn technische stoffen gebruikt om hun gewicht te verminderen.
  • Zeer comfortabel omdat het gewatteerde bescherming heeft.
  • Verkrijgbaar in de nieuwste Head 2022 padeltassencollectie.

Voor wie is het? Sporters die met net genoeg reizen naar hun training of wedstrijden zullen meer voordeel hebben van deze Headrugzak, omdat deze de juiste maatregelen heeft om het padelracket, schoenen, handdoek en wat kleding op te bergen om daarna te douchen.

Waarom zal je het leuk vinden? Het bedrijf heeft gevoerde beschermingen op de handgrepen en de achterkant opgenomen om het comfortabeler te maken om te dragen. Daarnaast keert deze damestas terug met een allermooist design: een combinatie van roze tinten met de logo's en details in wit.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten