Pack Graphene 360 Alpha Pro + Paletero Sanyo 2019
  • Pack Graphene 360 Alpha Pro + Paletero Sanyo 2019

Pack Graphene 360 Alpha Pro V + Padel Tassen

PVP: € 392,00
€ 244,95
-38% Head Padel
Koop het Graphene Alpha Pro padelpakket met de Monstercombi padel racketas, de officiële producten die Head heeft ontworpen voor zijn speler Sanyo Gutiérrez

Pack Graphene 360 Alpha Pro V + Padel Tassen

Rust jezelf uit met Head's star-producten voor dit seizoen. Koop het Graphene Alpha Pro-pakket samen met de bijpassende Padel Tassen, een materiaal dat wordt gebruikt door de professionele speler Sanyo Gutiérrez. Je zult dezelfde sensaties als de speler op het veld kunnen ervaren, met een veelzijdig padel racket dat dit jaar grafeen 360 bevat, zodat het zijn kwaliteiten langer behoudt. Naast een bijpassende tas om al je spullen in te kunnen vervoeren.

Technische eigenschappen

  • Traanvorm en gecentreerde balans van de 2019 Alpha Pro voor grote veelzijdigheid.
  • Schuimkern voor meer comfort en behoud van het slaggevoel.
  • Constructie met grafeen, een extreem resistente verbinding.
  • Het reageert effectief op excentrische ballen met zijn brede sweet spot.
  • De Sanyo Gutiérrez racketas heeft een capaciteit van maximaal 4 rackets.
  • Compartiment voor schoenen, ideaal om te ventileren en niet te mengen met de rest.
  • Je kunt de handvatten aanpassen om hem comfortabel te vervoeren.
  • Producten uit de nieuwe Head Padel 2019-catalogus.

Voor wie is het? We raden dit pakket aan om padel te spelen voor jongens met een gevorderd niveau, die zowel aanvallend als verdedigend een goed spelniveau willen behouden en een veelzijdig padel racket en een bijpassende padel racketas nodig hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een van de beste headrackets in je bezit hebt, waarbij nieuwe materialen zijn gebruikt om de prestaties te verbeteren. Dit alles wordt gecompleteerd door een ruime tas in dezelfde designlijn en hij kan van jou zijn tegen de beste marktprijs.

Lees meer over het merk HEAD

Ontdek de voorstellen van Head Padel voor dit seizoen waarin, zoals altijd, de beste materialen en vernieuwde ontwerpen zijn verwerkt om tot een spectaculair eindresultaat te komen. Het bedrijf is een vaste waarde op de World Padel Tour dankzij de vertegenwoordiging van spelers zoals Fernando Belasteguin, Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain, Alejandra Salazar of Andoni Bardasco, een duidelijk voorbeeld van kwaliteit.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten