Head Gravity Tour Lite 2024 Pickleball racket
  • Head Gravity Tour Lite 2024 Pickleball racket
  • Head Gravity Tour Lite 2024 Pickleball racket

Head Gravity Tour Lite 2024 Pickleball racket

PVP: € 200,00
€ 170,95
-15% Head Padel
Head Gravity Tour Lite 200013 | Verhoog je spel met de Pickleball Head Gravity Tour Lite racket, biedt superieure prestaties op de baan dankzij toegepaste technologieën! Voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head Gravity Tour Lite Pickleball racket

Ervaar maximale prestaties met de Pickleball Head Gravity Tour Lite 2024 racket. Ontworpen om kracht en wendbaarheid te bieden, is deze racket perfect voor veeleisende spelers die de baan met stijl willen domineren. Met een innovatief ontwerp en geavanceerde technologieën zal deze racket je helpen opvallen in elk spel.

De Head Gravity Tour Lite 2024 racket combineert high-end functies met een lichter gewicht, en biedt een perfecte balans tussen kracht en controle. Het hybride slagoppervlak en ergonomische handvat zorgen voor een uitzonderlijke spelervaring, waardoor je al je potentieel op de baan kunt benutten.

Kenmerken van de Head Gravity Tour Lite 2024 Pickleball racket

  • Hybride slagoppervlak dat koolstof en glasvezel combineert.
  • Comfort Grip systeem met PU-materiaal voor verbeterde trillingsdemping.
  • Spin On afwerking met speciale lak voor een groter spinpotentieel.
  • Foamed core kerntechnologie voor verbeterde prestaties.
  • Handvatstabilisatietechnologie voor betere balcontrole.
  • Onderdeel van de Pickleball Head 2024 racket collectie.

Voor wie is het?

Deze racket is bedoeld voor spelers die kracht, controle en vooral wendbaarheid zoeken in elke actie. Ideaal voor zowel ervaren spelers als beginners die hun spel willen verbeteren en hun niveau willen verhogen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Head Gravity Tour Lite 2024 racket vanwege zijn vermogen om je prestaties op de baan te verbeteren. Het lichte ontwerp maakt het uiterst wendbaar, terwijl geavanceerde technologieën je in staat stellen met vertrouwen te spelen, het spel te beheersen en de beslissende punten te winnen.

Ontdek meer over het merk Head

Dompel jezelf onder in de geschiedenis van innovatie en excellentie van Head, een toonaangevend merk in de wereld van sport. Met een focus op klanttevredenheid en superieure prestaties heeft Head het vertrouwen gewonnen van zowel elite spelers als fans. Met een breed scala aan hoogwaardige producten is Head toegewijd om spelers de nodige tools te bieden om hun volledige potentieel te bereiken.

Het erfgoed van Head staat synoniem voor prestaties, kwaliteit en stijl, en stelt nieuwe normen in de sportindustrie. Ontdek waarom zoveel spelers vertrouwen op Head om hun spel naar een hoger niveau te tillen.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten