Head Gravity Tour 2024 Pickleball racket
  • Head Gravity Tour 2024 Pickleball racket
  • Head Gravity Tour 2024 Pickleball racket

Head Gravity Tour 2024 Pickleball racket

PVP: € 200,00
€ 170,95
-15% Head Padel
Head Gravity Tour 200003 | Verbeter je spel met het Head Gravity Tour 2024 Pickleball Racket, een combinatie van kracht en comfort met een innovatief ontwerp. Ontdek maximale prestaties!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head Gravity Tour Pickleball racket

Ontdek de revolutie in pickleball met de Head Gravity Tour 2024, een racket ontworpen om je spel te transformeren. Met een focus op innovatie en prestatie, biedt dit model een ongekende speelervaring, die kracht en een zacht gevoel bij elke slag combineert. Het unieke dubbelzijdige ontwerp trekt niet alleen de aandacht, maar zorgt ook voor superieure functionaliteit op het veld, en maakt een verschil in je wedstrijden en trainingen.

De Head Gravity Tour Pickleball 2024 is het resultaat van een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en voortdurende verbetering. De enorme sweet spot stelt je in staat om de bal met grote kracht te slaan, terwijl de zachte impact het comfort in je handen behoudt, je algehele prestaties verbetert. Dit racket is bedoeld voor spelers die willen opvallen, door het combineren van het nieuwste in HEAD-technologieën om niet alleen uitzonderlijk spel te bieden, maar ook een ongeëvenaarde stijl.

Kenmerken van de Head Gravity Tour Pickleball 2024

  • Hybride slagoppervlak, een perfecte fusie tussen koolstof en glasvezel.
  • Onderscheidend dubbelzijdig ontwerp en een enorme sweet spot.
  • Spinon-technologie met een hoogwaardige lak die de wrijvingspunt op het oppervlak verhoogt.
  • Foamedcore kern, een opnieuw ontworpen schuim dat een uniek gevoel bij contact biedt.
  • Bevat een grip systeem met speciaal PU voor superieure demping van trillingen.
  • Onderdeel van de Head Pickleball racketcollectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Perfect voor diegenen die een combinatie van kracht, controle en comfort in hun spel waarderen. Met dit racket kunnen zowel nieuwkomers als ervaren spelers een aanzienlijke verbetering in hun prestaties ervaren, zich gemakkelijk aanpassend aan verschillende speelstijlen.

Waarom zal je ervan houden?

Je zult dol zijn op de Head Gravity Tour Pickleball 2024 vanwege het vermogen om je spel integraal te verbeteren. Het gevoel van zachtheid en kracht bij elke slag stelt je in staat om met gemak de baan te domineren, terwijl de toewijding aan comfort ervoor zorgt dat je urenlang zonder ongemak kunt spelen.

Ontdek meer over het merk Head

Head staat synoniem voor uitmuntendheid in de sportwereld, en leidt de innovatie in sportuitrusting. Sinds de oprichting heeft het merk vooropgelopen in technologie, producten ontwikkelend die aan de behoeften van zowel elite-atleten als hobbyisten voldoen. Met een rijke geschiedenis van prestaties en een veelbelovende toekomst blijft Head zich inzetten voor het verbeteren van sportprestaties door middel van innovatie en kwaliteit.

Door te kiezen voor Head producten, word je onderdeel van een gemeenschap van sporters die niet alleen uitmuntendheid in hun uitrusting waarderen, maar ook een ontwerp dat stijl en functionaliteit combineert. Head is toegewijd aan het bieden van de benodigde hulpmiddelen aan spelers om hun doelen te bereiken, nieuwe normen in de sport te stellen en een passie voor het spel te bevorderen.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten