Dunlop Galactica Junior 2023
  • Dunlop Galactica Junior 2023
  • Dunlop Galactica Junior 2023

Dunlop Galactica Junior 2023

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Dunlop Padel
padel racket voor kinderen Dunlop Galactica JNR 2022 | Een van de nieuwe kinderrackets van Dunlop, perfect voor de kleintjes om te genieten van de beste prestaties en sensaties tijdens hun wedstrijden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Galactica Junior padel racket

Ontdek al het nieuws op het gebied van padel in onze online winkel. We presenteren het nieuwe padel racket Galactica JNR in grijstinten, een model voor kinderen uit de catalogus van Dunlop 2022. Het heeft dus een dunnere grip en een gewicht van ongeveer 320 gram om het beter hanteerbaar te maken.

Aan de andere kant heeft het dezelfde esthetiek als het racket van Juani Mieres, met de handtekening van de speler. Voor de fabricage is glasvezel gebruikt op het oppervlak, waardoor het frame is versterkt met grafiet voor meer weerstand. Bovendien bevat de kern zacht rubber voor een goede balafgifte en uitzonderlijk comfort.

Dunlop Galactica for boy grijs, kenmerken

  • De Dunlop Galactica JNR 2022 is een zeer goed gecompenseerd kinderracket.
  • Gereduceerd gewicht, ongeveer 320 gram voor eenvoudiger gebruik.
  • Extra grote mal en gecentreerde balans voor kracht en controle.
  • Grote bespeelbaarheid dankzij het gebruik van glasvezel.
  • Dunnere vuist zodat jongeren het met meer kracht kunnen vastpakken.
  • Onverslaanbaar gevoel met het zachte eva-rubber van de kern.
  • Verkrijgbaar in de Dunlop 2022 kinderracketcatalogus.

Voor wie is het? Speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud die gaan padel spelen of dit af en toe doen en een veelzijdig junior padel racket nodig hebben om hen te helpen bij zowel aanvallende als verdedigende spelletjes.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een esthetische replica is van het volwassen model, de schep, van Juni Mieres. Dus de kleintjes zullen genieten van een comcapitief model met dezelfde zwarte, grijze en witte tinten en de handtekening van de speler.

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2022 Aanraken: Zacht
Onze beste producten