Dunlop Galactica Pro
  • Dunlop Galactica Pro

Dunlop Galactica Pro

PVP: € 280,00
€ 124,96
-56% Dunlop Padel
Dunlop Galactica Pro 2022 padel racket | Koop het nieuwe racket van Juani Mieres, een van de meest geavanceerde in de Dunlop-collectie die terugkeert met Japans carbon, nieuwe technologieën en design
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 23 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dunlop Galactica Pro van Juani Mieres

Ontdek het laatste nieuws van Dunlop 2023 in onze online winkel. Koop het Galactica Pro padel racket in grijstinten, een topmodel dat nog eens door Juani Mieres gebruikt gaat worden. Het wordt gekenmerkt door zijn punch omdat het een hoge balans behoudt, maar de controle niet verwaarloost vanwege zijn extra grote mal.

Dit seizoen keert de galactica terug met een Japanse carbon constructie, die hem veel weerstand geeft. Het bevat ook ruwheid in de vlakken, evenals de tri-bar-versterking in het hartgebied. Je zult ook genieten van een spectaculaire aanraking dankzij de pro eva rubberen kern.

Dunlop Galactica Pro door Juani Mieres, kenmerken

  • Geniet van meer punch met de Dunlop Galactica Pro, met een hoge balans en oversized mal.
  • padel racket van Juani Mieres, profspeler van de WPT.
  • Maximale weerstand met zijn 12k Japanse carbon constructie.
  • Ruwe afwerking in het hele slaggebied dankzij de extra griptechnologie.
  • Control Holes-boorsysteem voor een optimaal controleniveau.
  • Trimax-systeem aan de basis van het racket voor maximale stabiliteit bij het slaan.
  • Eva pro core voor een perfecte balans tussen kracht en comfort.
  • Hoogwaardig model uit de nieuwe Dunlop 2023-padel racketcollectie.

Voor wie is het? Voor degenen die professioneel concurreren of die al een gevorderd niveau hebben die op zoek zijn naar een padel racket met extra power om de beste prestaties te hebben in de aanval en om het punt te kunnen behalen met krachtige slagen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van het nieuwe Japanse carbon zijn de prestaties op het circuit verbeterd. Het komt ook terug met een zeer elegant ontwerp in zwarte, grijze en witte tinten, wat het Juani Mieres padel racket nogal een claim maakt.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Marta Borrero of Ramiro Moyano enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten