Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Aero Star Team
  • Dunlop Aero Star Team

Dunlop Aero Star Team

PVP: € 200,00
€ 169,95
-16% Dunlop Padel
Dunlop Aero Star Team padelpadel racket | Een van de nieuwe Dunlop-padel rackets, onderscheidt zich door zijn kwaliteit, prijs en beheersbaarheid, ideaal voor spelers van gemiddeld tot hoog niveau en aanvallen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dunlop Aero Star Team Roja

We analyseren in detail alle modellen van de nieuwe Dunlop collectie 2021. Koop het Aero Star Team padel racket in het rood, een model dat opvalt door zijn kracht. Het is ontworpen in een oversized diamantformaat en heeft een hoge balans, zodat je meer punch voelt bij elke slag.

Voor de constructie is koolstof gebruikt in combinatie met het tri-clamp-systeem van het hart dat meer weerstand en stevigheid aan de structuur geeft. Bovendien heeft het een eva pro-kern om een geweldige output te bereiken en geen sensaties te verliezen bij het slaan. Zonder twijfel een krachtige padel racket.

Dunlop Aero Star Team rood, kenmerken

  • Diamond-formaat met enigszins hoge balans van het Dunlop Aero Star Team 2021.
  • De structuur is versterkt met de tri-clamp-technologie van het hart.
  • Uitstekende sensaties van comfort met het EVA-schuim dat aan de binnenkant wordt gebruikt.
  • Sweetspot bovenaan.
  • Carbon constructie voor sterkte en duurzaamheid.
  • Schep met beheersbare kracht waarmee je vooruitgang kunt boeken.
  • Als laatste in de Dunlop Padel 2021 racketcatalogus.

Voor wie is het? Het is een goede optie voor zowel ervaren als gemiddelde spelers, omdat het een gemakkelijk te hanteren powerracket is, waarmee je elk deel van het veld kunt domineren terwijl je blijft verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste technologieën en design van het merk samenbrengt voor een onverslaanbare prijs. In deze editie keert het terug met een zwart ontwerp en rode details, heel goed in overeenstemming met zijn speelstijl en een esthetiek die niet onopgemerkt zal blijven.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Patty Llaguno of Willy Lahoz enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten