Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Aero Star Pro
  • Dunlop Aero Star Pro

Dunlop Aero Star Pro

PVP: € 280,00
€ 254,95
-9% Dunlop Padel
Dunlop Aero Star Pro Wandpadel racket | Nieuw racket van Ramiro Moyano, een krachtig Dunlop Padel-model gemaakt met nieuwe materialen, technologieën en een spectaculair rood ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dunlop Aero Star Pro van Ramiro Moyano

De nieuwste collectie Dunlop-padel rackets arriveert in onze online winkel. Domineer het spel met het rode Aero Star Pro padel racket uit de meest geavanceerde serie van het merk, ontworpen voor Ramiro Moyano om op zijn best te presteren. Het presenteert diamantformaat met een hoge balans voor een geweldige punch.

Voor de productie is 12K Japanse koolstof van de hoogste kwaliteit gebruikt om een grotere structurele sterkte en weerstand te bereiken. Het heeft ook een ruw oppervlak met zijn 3D-reliëftextuur en een Tri-Clamp structurele versterking die voor meer stabiliteit zorgt. Daarnaast geniet je met het Pro Eva rubber van een semi-harde aanslag.

Dunlop Aero Star Pro rood, kenmerken

  • De rode Dunlop Aero Star Pro is het racket van Ramiro Moyano, WPT-speler.
  • Hoge balans met diamantformaat waardoor het een geweldige punch heeft.
  • In de structuur is 12k koolstof gebruikt.
  • Power Holes strategisch boorsysteem.
  • Tri-camp technologie die het hart versterkt en voor stabiliteit zorgt.
  • Ruwe verlichting om de effecten te versterken.
  • Eva-rubber met hoge dichtheid in de kern om de beste sensaties te garanderen.
  • Hoog wedstrijdbereik van Dunlop 2021-padel rackets.

Voor wie is het? Voor elke professionele of zeer gevorderde speler, met een aanvallende speelstijl en die een krachtig racket wil waarmee ze hun winnende slagen kunnen maken met behoud van een goed comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Afgezien van zijn uitstekende prestaties op het veld, zult u ook genieten van het opvallende zwarte ontwerp en de rode details, evenals de handtekening van de speler, aangezien de Star Pro dit seizoen het nieuwe padel racket van Ramiro Moyano wordt.

Lees meer over het merk DUNLOP

De geschiedenis van Dunlop Sport in de sportwereld is erg lang. In de loop van de tijd is het een van de meest populaire padelbedrijven ter wereld geworden onder amateurs en professionals.

Hun padelrackets zijn eersteklas, met hoogwaardige materialen en revolutionaire technologische systemen, evenals een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft hij de steun van professionele spelers zoals Ramiro Moyano, Juani Mieres, Patty Llaguno of Willy Lahoz.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten