Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Canyon Pro
  • Drop Shot Canyon Pro
  • Drop Shot Canyon Pro

Drop Shot Canyon Pro

PVP: € 340,00
€ 219,95
-36% Drop Shot
Drop Shot Canyon Pro padelpadel racket | We hebben al het nieuwe Pablo Lima racket beschikbaar, een model dat zich kenmerkt door zijn fantastische punch dankzij de mal, balans en materialen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Canyon Pro van Pablo Lima

Koop het winnende zwaard van Pablo Lima in onze online winkel: het nieuwe Canyon Pro padel racket dat Drop Shot 2022 heeft ontwikkeld met de beste technologieën. Het valt op door zijn kracht omdat het een diamantformaat, hoge balans en semi-harde aanslag behoudt om de bal van de baan te krijgen.

Voor de productie heeft het dubbele buisvormige koolstof gebruikt om de omtrek en 24k textrem koolstof in de vlakken te versterken. De kern is gemaakt van eva pro rubber voor een grotere snelheid van de bona en heeft een anti-vibratiesysteem voor een comfortabelere slag. Het bevat ook reliëf op de gezichten en CURV-technologie voor superieure prestaties.

Drop Shot Canyon Pro wit en goud, kenmerken

  • Diamantformaat gebalanceerd bovenop de Drop Shot Canyon Pro.
  • Constructie met 24k textrem carbon.
  • Het bevat een nylon beschermer in het bovenste gedeelte.
  • CURV-technologie wordt toegepast op de structuur om de prestaties te verbeteren.
  • 3D Face-systeem dat ruwheid in de vlakken genereert.
  • Eva tech rubber voor een goede balans tussen kracht en comfort.
  • Anti-vibratiesysteem dat een zachtere slag genereert zonder verwondingen.
  • Hoge competitie serie Drop Shot Padel 2022.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een high-performance model gericht op aanvallende spelers, omdat je met de nieuwe Canyon je spel meer snelheid en kracht kunt geven en de bal gemakkelijk uit de baan kunt halen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het voorbestemd is om een van de beste powerrackets op de markt te zijn vanwege zijn prestaties en ontwerp. Dit seizoen keert het terug in wit en goud met een glanzende afwerking die de kleur van het blad verandert afhankelijk van het licht.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Als we het hebben over de beste merken in de sector, moeten we DropShot Sport noemen, een van de favorieten bij het publiek. Sinds de oprichting heeft het een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen en alle benodigde accessoires voor elke speler aangeboden.

Momenteel werkt het met de beste materialen en technologieën om superieure prestaties in elk van zijn producten te bereiken. Professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso vertegenwoordigen het bedrijf op alle banen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard
Onze beste producten