Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Delta 2.0
  • Drop Shot Delta 2.0
  • Drop Shot Delta 2.0

Dropshot Delta 2.0

PVP: € 180,00
€ 144,95
-20% Drop Shot
padel racket ade padel Drop Shot Delta 2.0 | Koop dit Drop Shot padel racket voor de beste prijs, een semi-zacht en zeer goed gecompenseerd model dat je zal helpen om op je beste niveau te presteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Delta 2.0 Zwart en Blauw

Mis geen enkel punt met het blauw-zwarte Delta 2.0 padel racket, beschikbaar in de Ambition Pro-serie van de nieuwe Drop Shot 2022-catalogus. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, omdat het een krachtig model is dat van jou kan zijn tegen een betaalbare prijs prijs.

Het heeft een brede sweet spot dankzij de extra grote mal, samen met een goede punch met een medium balans. Dankzij de carbon constructie zorgt hij voor meer weerstand. Het is ook ontworpen met een anti-vibratiesysteem dat, samen met het zachte rubber, de speler veel comfort biedt.

Drop Shot Delta 2.0 zwart en blauw, kenmerken

  • De Drop Shot Delta 2.0 houdt het gewicht in het midden en in een druppelvorm.
  • Ontwerp met ruwheid die de effecten faciliteert.
  • Meer comfort en controle met de zachte eva rubberen kern.
  • Zowel het profiel als de vlakken zijn gemaakt van carbon.
  • Veelzijdig padel racket met een semi-zachte touch die zorgt voor een geweldige baloutput.
  • Stijve en solide structuur met het gebruik van een dubbele buis.
  • Anti-vibratiesysteem om een aangename slag te bereiken.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Drop Shot Padel 2022 racketcatalogus.

Voor wie is het? Gericht op alle spelers met een hoog spelniveau die een uitgebalanceerd racket nodig hebben om effectief te reageren op elke rivaliserende bal. Ook gericht op spelers met scheermesongemakken, omdat de aanraking halfzacht is.

Waarom zal je het leuk vinden? Want dankzij de gebruikte materialen zorgt het voor een ongeëvenaarde aanslag bij elke slag, waardoor je de bal meer voelt. Het heeft ook een spectaculair zwart ontwerp met een combinatie van blauwe en roze details.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Drop Shot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten