Drop Shot Explorer Pro Control 2024
  • Drop Shot Explorer Pro Control 2024
  • Drop Shot Explorer Pro Control 2024

Drop Shot Explorer Pro Control 2024

PVP: € 180,00
€ 144,01
-20% Drop Shot
Drop Shot Explorer Pro Control DP304005 | Domineer het veld met het Drop Shot Explorer Pro Control 2024 padelracket, ontworpen om een ​​perfecte balans te bieden tussen kracht en controle.Voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Drop Shot Explorer Pro Control Padel racket

Dompel jezelf onder in perfectie bij elke slag met de padel racket Drop Shot Explorer Pro Control 2024. Deze essentiële padel racket uit de prestigieuze Explorer Pro-lijn is de ultieme keuze voor spelers die streven naar een perfecte balans tussen kracht en controle op de padelbaan. Het wordt het model van Lucas Campagnolo maar aangepast naar een lager segment.

Vervaardigd met carbono 3K en Eva Soft rubber, biedt de Explorer Pro Control een uitzonderlijke combinatie van speelbaarheid en duurzaamheid. Het Smart Holes System en de Spin Coating technologie garanderen een betere ontwikkeling van mechanische krachten bij elke slag, met meer effect op de bal en tegelijkertijd het verminderen van trillingen.

Kenmerken padel racket Drop Shot Explorer Pro Control 2024

  • Carbono 3K voor uitstekende weerstand en vermoeidheidsreductie van het materiaal.
  • Zacht gevoel omdat Eva Soft rubber aan de binnenkant is gebruikt, een schuim met lage dichtheid.
  • Smart Holes System voor beter effect en trillingsreductie.
  • Spin Coating technologie voor meer effect bij slagen.
  • Power Beam Heart voor meer stijfheid.
  • Onderdeel van de Drop Shot 2024 racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Drop Shot Explorer Pro Control 2024 is speciaal ontworpen voor spelers van gemiddeld-gevorderd niveau die streven naar een balans tussen kracht en controle op de padelbaan. Ideaal voor degenen die van padel genieten als sport en levensstijl.

Waarom zul je ervan houden?

Je zult dol zijn op de Drop Shot Explorer Pro Control 2024 vanwege zijn uitzonderlijke prestaties, modern ontwerp en de kwaliteitsgarantie van het merk Drop Shot. Zijn unieke stijl en technische kenmerken maken het een van de meest gewilde padels van 2024.

Ontdek meer over het merk Drop Shot

Ontdek het verhaal van innovatie en kwaliteit achter het merk Drop Shot. Sinds de oprichting heeft Drop Shot zich toegelegd op het leveren van hoogwaardige producten om te voldoen aan de behoeften van padelspelers over de hele wereld.

Met de focus op technologie en ontwerp blijft Drop Shot een toonaangevend merk in de padelindustrie, met duizenden zowel professionele als amateur sporters die hun producten gebruiken.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten